דרוש מידע בית חולים לניאדו, מי יודעת?

• הוסף לסימניות
ילדתי ב'ה לפני חמישה חודשים
הצוות גם במחלקה היה קשוב מאד, ואפילו כח העזר גילו ערנות להערה שלי שהתבררה כבעלת משמעות רפואית חשובה מאד,
מניסיון עם הערה דומה בביח אחר-היחס היה מזלזל מאד!

• הוסף לסימניות
ילדתי שם ארבעה ילדים.
חוזרת: חדרי לידה כאלו עם צוות כזה אין באף בי"ח אחר,
המחלקה- כל פעם היה לי סיוט.
אפשר לומר שבודדות נחמדות ואנושיות.
כל השאר- ממש לא.
וזה כשמדובר ביולדות, שסף הרגישות שלהן גבוה.
בלידה האחרונה בבי"ח אחר עברתי חוויה מתקנת, עם צוות מדהים, רגיש ואכפתי- ללא יוצא מן הכלל.
אני יודעת שהעיפו שם כמה מהצוות שהיו לא בסדר והביאו תחתיהן חדשות מדהימות!!!!!
אולי שווה לך לחזור לשם לחוויה מתקנת, חבל שזה הרושם שנוצר.

• הוסף לסימניות
במחלקה לפעמים יש עומס מטורףףףףף (הם סגרו את מחלקת נשים למטה ולכן זה תופס חצי מחלקה למעלה)
כך ששמים 4 בחדר או בכל מיני חדרים נספחים כי אין ברירה
אני לא יודעת למה את מתכוונת, אחותי אושפזה לאחרונה במחלקת נשים (בקומה ראשונה) לפני לידה.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם צריך להתקשר להרשם לפני כן ? בשביל להבטיח לעצמי חדר / חדר לידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה