כללי בית יעקב חרדי!

• הוסף לסימניות
אני באמצע לוגו לבית ספר בית יעקב, נעים מאד.
ביה"ס רוצה שיהיה אלמנט של ספר ושיביע ערכים יהודיים.
שלחתי להם את הלוגו המצורף אבל הם אומרים שנכון שדפי הספר והV משדרים את הערכים והמצוינות אבל חסר כאן את החלק היהודי. והם צודקים:-/
יש לכם רעיון איך להמחיש את החלק של היהדות, שהלוגו יתאים דווקא לבית יעקב? (לא רוצים נר, לוחות הברית)
צפה בקובץ המצורף 217000
וסתם ככה, איך הלוגו הזה ביחס לבי"ס, לא כבד מידי?

*** שינתי פה את שם ביה"ס

תודה לכם, ושנחזיר בשמחות:)

קבצים מצורפים

• בית יעקב.PNG
    KB 5.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
הספר בכזה צורה משדר יותר לוגו לאיש שמתעסק עם הדפסות של ספרים.

• הוסף לסימניות
לשאלה ששאלת אין לי תשובה, אבל לא אהבתי את הפונט של "מיוחד" -- אין בזה שום עדינות -- איידלקייט -- זה נראה כמו בית חרושת לבטון -- מזכיר לי את הבנייה הטראומית של שנות ה-80!

• הוסף לסימניות
יש פוטנציאל טוב
תמשיכי ללטש
הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
אולי להפוך לפונט של קודש...?
תנסי...

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הפונט ואולי מוסיפה איזו הילה או נקודות של אור לספר. בהצלחה!
אשמח אם תשלחי לי באישי מה שעשית סופי.

• הוסף לסימניות
הספר הזה הזכיר לי לי את מכון אחיה

קבצים מצורפים

• Logo_achiya_he.png
    KB 10.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמי - הפונט משדר משהו נוקשה,
תחליפי למשהו שמשדר רכות, מדובר אחרי הכל בביה"ס לבנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה