דרוש מידע בית יעקב נוה בת שבע..

• הוסף לסימניות
יש תוכנית לפיצול בית יעקב נוה בת שבע בנוה יעקב
פרטים מה ומי

• הוסף לסימניות
כמו שהבנתי הם רוצים לחלק את שלושת המבנים לשלושה בתי ספר מא' עד ח' וכבל מבנה לשים את הבנות שגרות ברחובות הקרובים למבנה.
כנראה יצטרכו לעשות "סלט" לכיתות..

• הוסף לסימניות
מה יצא עם זה בסוף?
ומה לגבי הרישום לשנה הבאה?

• הוסף לסימניות
אז איך באותו גן חובה, חלק אומרים שהולכים להצנע וחלק לקליין?
הצנע זה לא אזורי?
הצנע הוא לא בית יעקב אזורי אלא פרטי.
בית יעקב שנקרא בעבר "קליין" נחלק ל3 ותלוי לפי אזורי מגורים.

• הוסף לסימניות
כבר חולק בתחילת שנה שעברה.
רישום לכאורה ב-3 בתי הספר לפי אזור המגורים
מה הכי "נחשב" טוב ? אני מפסגת זאב , הרבה הורים רוצים לשלוח לפרטי הצנע לכת כי טוענים שנווה גרשון ברחוב בלבן הוא פחות טוב... אשמח למידע

• הוסף לסימניות
מה הכי "נחשב" טוב ? אני מפסגת זאב , הרבה הורים רוצים לשלוח לפרטי הצנע לכת כי טוענים שנווה גרשון ברחוב בלבן הוא פחות טוב... אשמח למידע
אין הבדל בין הבתי יעקב, זה מתחלק לפי המגורים. זו הסיבה שהבנות מפסג"ז נמצאות באותה כיתה, תחשבו אם מתאים לכם ללמוד עם השכנות שלכם.

• הוסף לסימניות
אין הבדל בין הבתי יעקב, זה מתחלק לפי המגורים. זו הסיבה שהבנות מפסג"ז נמצאות באותה כיתה, תחשבו אם מתאים לכם ללמוד עם השכנות שלכם.
אם כך אז איך יש מפסגת זאב מרכז ששולחים לנווה גרשון ויש ששולחים לנווה אליישיב ?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבנווה גרשון יש כיום את מרכז.
אם ממש חשוב אני יכולה לברר רחובות.. לפי הבנות שאני מכירה שבנווה גרשון.

• הוסף לסימניות
גם פ זאב צפון וגם מרכז נמצאים בנווה אלישיב
פ זאב מזרח-בנווה גרשון
פ"ז צפון ונווה הפסגה - נווה אלישיב
פ"ז מרכז ומזרח - נווה גרשון
אני חושבת שיש מקהילת האברכים במרכז שהתאחדו ושלחים לבית ספר אחר

• הוסף לסימניות
את כותבת את זה מידיעה או השערה ? כי אני מפסגת זאב ורואה ילדות מחכות בתחנה בפ.זאב מרכז עם 2 סוגי התלבושות..
יש כמה בודדות מהמרכז ש"השתחלו" לנווה בת שבע , אולי זה התלבושת השניה שאת רואה...

• הוסף לסימניות
הי
מישהו יודע למה אין הסעה מפסגת זאב מרכז לנווה גרשון ?
כי לפי מה שידוע לי אם אין בית יעקב בפסגה העירייה חייבת לממן או לפחות לסבסד הסעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה