בית כנסת פנים

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהקטנת את התמונה ונהרסה לה האיכות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1132072:

אתה צודק,
הוא יותר גדול מהמקורי, אני לא יודע למה, לכן יש מקומות שנראה מזוגזג.
אני אבדוק מה הבעיה, תודה על ההערה.

• הוסף לסימניות
סגנון שונה ומעניין.
מפריע לי הקטע שחלק מהדברים יש הרגשה של תלת ובחלק אין. מה שהכי בולט זה הארון קודש המפואר והריאליסטי יותר למול החלונות השטוחים לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1132101:
סגנון שונה ומעניין.
מפריע לי הקטע שחלק מהדברים יש הרגשה של תלת ובחלק אין. מה שהכי בולט זה הארון קודש המפואר והריאליסטי יותר למול החלונות השטוחים לגמרי.
האמת שהם כן בולטים, בעז"ה בלנ"ד בפעם הבאה, הבליט אותם יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1132072:
ניסיתי לטפל בזה, משום מה התמונה עולה ככה לפרוג, התמונה המקורית אינה מזוגזגת.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
יש בעיה בקירות שאין להם נפח. מהזווית הזאת היה צריך לראות מהחלונות את העובי של הקירות!

• הוסף לסימניות
העבודה ממש כמעט שם, נשאר רק פינישים
חלונות שקועות יותר, טקסטורת בפופרציה, מה שרואים מהחלון בפופורציה וכו'
את האפקט לתאורה תוריד, פה הוא יותר הורס מאשר עוזר.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
חסר בימה ועמוד לחזן (או שהעמוד נמוך מידי)
גם בחצי עיגול שיש מעל הארונות ספרים הקדמיים נראה שיש איזה חוסר התאמה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, לכל המגיבים,
החכמתם אותי, תזכו למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה