דרוש מידע בית לשמי ארגון שידוכים

• הוסף לסימניות
משהו מכיר את הארגון ויודע על שידוכים שנעשו דרכם ? לא ברור שמתאים כאן בזכותם, כי הדמי הרשמה שלהם גבוהים מאוד!!!!
או שמכיר מקרוב ויודע לומר אם יש להם הצעות, ואם יש שם באמת שדכנים שיוצרים קשר וחושבים על הנרשמים למאגר

כמה שידוכים הם סוגרים בשנה? (אם בכלל)

תודה!

• הוסף לסימניות
הארגון פרסם שהם זכו להביא בס"ד מתחילת תשפ"ה לבניית ביתם של 14 מועמדים .

כך שהם סגרו 7 שידוכים תוך חודשים
אין להם לאמצע
בעיקר גרושים...
לרקע רפואי קל אין להם הצעות- כל השמות זה חולים קשים מאוד (או חולי נפש שזה משהו אחר לחלוטין, ולא מערבבים בין שתיהם- זה רק אותן שדכניות וגם זה רק בעיקרון כי כולן פרשו (חוץ מ-2)

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הפותחת וגם לא את הארגון.
ולא את הסיפור.
כן רוצה לומר שיש מצוקת שידוכים ושדכנים נוראית.
והיא, לפחות בחלקה לפי דברי השדכנים, לא מתגמלת ומאד כפוית טובה
ככה שבבסיס אני מציעה להיות מה יותר חיובית בהסתכלות.
דמי הרישום לא נשמעים לי גבוהים. בפרט לזיווג שני/מורכבויות.
כמה הם גובים דמי שדכנות?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הפותחת וגם לא את הארגון.
ולא את הסיפור.
כן רוצה לומר שיש מצוקת שידוכים ושדכנים נוראית.
והיא, לפחות בחלקה לפי דברי השדכנים, לא מתגמלת ומאד כפוית טובה
ככה שבבסיס אני מציעה להיות מה יותר חיובית בהסתכלות.
דמי הרישום לא נשמעים לי גבוהים. בפרט לזיווג שני/מורכבויות.
כמה הם גובים דמי שדכנות?
8000 מכל צד. קחו בחשבון שזה לא כמו בשידוך רגיל. בד"כ המיועדים מקבלים פרטים, מבררים וממשיכים לבד. לא צריך לקבוע להם פגישות ולהעביר מסרים(בגדול, ממה שאני מכירה).

• הוסף לסימניות
לקרובי משפחתי יש בת ששודכה באמצעות 'בית לשמי' והם אסירי תודה במידה לא רגילה. הבעיות שהיו: צד אחד כפייתי וצד אחד - חרדה חברתית. הזוג נשוי כבר למעלה משנה ב"ה וזוכה לליווי של אנשי מקצוע. מה העלות אין לי מושג, אבל העניין עושה רושם טוב מאוד, הן לפי מראה עיניים והן לדברי קרובי.

• הוסף לסימניות
אני נרשמתי אליהם והם הציעו לי המון הצעות, אני רווקה רגילה...
מתקשרים משם הרבה אפילו כמה שנים אחרי הרישום
שדכניות ממש טובות ומרגיש מאוד איכפתי אפילו הרבנית פישר בעצמה התקשרה להציע לי מישהו כמעט שנתיים אחרי הרישום...

• הוסף לסימניות
ארגון נפלא, זכו להפגיש וגם לחתן הרבה זוגות.
לתת תמיכה לאנשים שמורים ויר"ש.

• הוסף לסימניות
8000 מכל צד. קחו בחשבון שזה לא כמו בשידוך רגיל. בד"כ המיועדים מקבלים פרטים, מבררים וממשיכים לבד. לא צריך לקבוע להם פגישות ולהעביר מסרים(בגדול, ממה שאני מכירה).
יכול להיות שיש פחות עבודה. בשדכנות משלמים תיווך, לא תשלום שעתי.
ובסופו של דבר זה אוכלוסיות שיש להם פחות הצעות ובפרט לאור זה שיש תגובות טובות,
אולי זה הרבה כסף אבל חושבת שכל בחורה רווקה היתה שמחה לשלם את זה כדי להתארס

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש פחות עבודה. בשדכנות משלמים תיווך, לא תשלום שעתי.
ובסופו של דבר זה אוכלוסיות שיש להם פחות הצעות ובפרט לאור זה שיש תגובות טובות,
אולי זה הרבה כסף אבל חושבת שכל בחורה רווקה היתה שמחה לשלם את זה כדי להתארס
אולי רווקות היו שמחות, אולי לא
אבל גרושות, שמפרנסות את עצמן, ויודעות שבפרק ב הן תוכלנה לבנות פחות על אחרים ולכן הוצאות החתונה והנדוניה קשורות אליהן, לשלם גם משכורת וחצי לשדכנים שנותנים שם וכמה פרטים וכל טירחתם בנושא לא עולה על שעה (בקושי על חצי שעה)- בהחלט לא ברור לי למה
עבודה של שדכן לפרק ב לא קשה יותר, הוא לא מברר בעצמו, ולא שדכן אחד ולא שניים גם לא מוכנים לתת פרטים של מי שהתגרשו ממנו, אפילו שלכאורה הם אמורים לדעת את הפרטים
וזה שבונים על חוסר ברירה של המשודכים ומבקשים דמי שדכנות כפולים- לא הופך את זה לרעיון טוב

• הוסף לסימניות
זה לא העניין של תשלום על שדכנות
הרבה היון מוכנים לקנות את האושר שלהם ביותר כסף
יש דמי רישום
ומשלמים אותו לחינם
אין אף אחד שחושב או זוכר...
וגם שמתקשרים לשדכנית "להזכיר" לה- צריך לפתוח הכל מחדש...
אז בשביל מה הדמי רישום?
הרבה עושים כסף על המצוקות של הציבור... - וזה פשוט עצוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה