הארגון פרסם שהם זכו להביא בס"ד מתחילת תשפ"ה לבניית ביתם של 14 מועמדים .כמה שידוכים הם סוגרים בשנה? (אם בכלל)
אין להם לאמצעהארגון פרסם שהם זכו להביא בס"ד מתחילת תשפ"ה לבניית ביתם של 14 מועמדים .
כך שהם סגרו 7 שידוכים תוך חודשים
מה זה לאמצעאין להם לאמצע
8000 מכל צד. קחו בחשבון שזה לא כמו בשידוך רגיל. בד"כ המיועדים מקבלים פרטים, מבררים וממשיכים לבד. לא צריך לקבוע להם פגישות ולהעביר מסרים(בגדול, ממה שאני מכירה).אני לא מכירה את הפותחת וגם לא את הארגון.
ולא את הסיפור.
כן רוצה לומר שיש מצוקת שידוכים ושדכנים נוראית.
והיא, לפחות בחלקה לפי דברי השדכנים, לא מתגמלת ומאד כפוית טובה
ככה שבבסיס אני מציעה להיות מה יותר חיובית בהסתכלות.
דמי הרישום לא נשמעים לי גבוהים. בפרט לזיווג שני/מורכבויות.
כמה הם גובים דמי שדכנות?
מקרים רפואיים קלים מאוד (לא נפשי, נפשי לדעתי תמיד קשה מאוד)מה זה לאמצע
יכול להיות שיש פחות עבודה. בשדכנות משלמים תיווך, לא תשלום שעתי.8000 מכל צד. קחו בחשבון שזה לא כמו בשידוך רגיל. בד"כ המיועדים מקבלים פרטים, מבררים וממשיכים לבד. לא צריך לקבוע להם פגישות ולהעביר מסרים(בגדול, ממה שאני מכירה).
אולי רווקות היו שמחות, אולי לאיכול להיות שיש פחות עבודה. בשדכנות משלמים תיווך, לא תשלום שעתי.
ובסופו של דבר זה אוכלוסיות שיש להם פחות הצעות ובפרט לאור זה שיש תגובות טובות,
אולי זה הרבה כסף אבל חושבת שכל בחורה רווקה היתה שמחה לשלם את זה כדי להתארס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים