בית מלון כשר בפראג יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
שמעתי שבפראג מבחינת כשרויות ממש קל להסתדר, כי יש מלא מסעדות בד"ץ.
אבל יש מצב שיש שם בית מלון כשר?

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
יש משהו. אבדוק לך אם הוא עדין קיים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אם יש מישהו שהיה באיזה בית מלון מרכזי 4 כוכבים לא 5
אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;683701:
שמעתי שבפראג מבחינת כשרויות ממש קל להסתדר, כי יש מלא מסעדות בד"ץ.
אבל יש מצב שיש שם בית מלון כשר?

תודה מראש לעונים.
ממש לא נכון!
יש שם 2 מסעדות כיום, והמומלצת מבחינת כשרות היא מסעדת 'שלנו' של בית חבד.

• הוסף לסימניות
prog
אתם יודעים אולי מה הכתובות של 2 המסעדות?
ומה השם ה2 של המסעדה?

• הוסף לסימניות
יש 3
שלנו
הקהילה המקומית ( מזכיר יותר בית תמחוי)
וקינג סלומון מחירים ממש ״זולים״ מן. תעלה בערך 200 דולר לא כדאי אפילו לדרוך שם
אני ממליץ כפי שעשה קודמי על מסעדת שלנו
תתקשרו לבחור הזה שמו יאיר והוא יעזור לכם 420608865936

• הוסף לסימניות
יש מסעדה של חב"ד ויש מסעדה של "דיניץ"
כאשר היינו בפראג במלון לא כשר , הסברנו בקבלה שאנחנו צריכים בכל בוקר פירות וירקות שלמים מהמטבח כך לא קנינו בחוץ, הבאנו מהארץ לחם ,גבינה צהובה , פסטרמה , שימורים,מנות חמות עם קומקום חשמלי קומפקטי, הסתדרנו נפלא היה טעים מאד וזול מאד
שתיה קנינו מים וקוקה קולה כך שגם לא סחבנו שתייה.
פעמיים אכלנו במסעדה היה טעים ונעים .
אוכל מגוון וטעים יש בבית

• הוסף לסימניות
אני סוגרת בחברת הדקה ה90. את יודעת להגיד לי באיזה רחוב זה נמצא? כי אני מענויינת בבית-מלון קרוב למסעדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;684530:
אני סוגרת בחברת הדקה ה90. את יוודעת להגיד לי באיזה רחוב זה נמצא? כי אני מענויינת בבית-מלון קרוב למסעדה.
בפראג הכל קרוב כי כמעט כל האתרים במרכז. אני לא יודעת רחובות , אני בקשתי מחברת התיירות שיתנו לי רשימה של מסעדות כשרות והם שלחו לי למייל .לקחתי מודפס והראיתי למקומיים והם כיוונו אותי . אם את נמצאת במלון במרכז או במקום אחר הגישה עם התחבורה הציבורית נוחה ומובנת .
הכי חשוב זה לא להתבייש לשאול - שאל מאה פעם ואל תתעה אפילו פעם!

• הוסף לסימניות
זה מדהים לא תכננתי בכלל לשאול את אנשי פרוג.
אבל כל פעם אתם כ"כ עוזרים אז "התמכרתי".

תודה..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכי מהימן לדעתי זה בית חב"ד שם תבררי , את צריכה לראות מה מתאים לנתונים של הבית שלך
כי הכשרים זה דבר יחסי כל אחד וההקפדות שלו

• הוסף לסימניות
לאכול אך ורק במסעת ׳שלנו׳ של חבד. הכשרות בפראג בעייתית מאד! אפילו במוצרי החלב יש שם שומן בע״ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה