עזרה בית מלונות לחרדים

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר בית מלון לחרדים לשבוע הבא בערך אשמח לקבל הצעות תודה מראש

• הוסף לסימניות
גלי צאנז בנתניה.
מחודש, רמה גבוהה, ובאוכל במיוחד.

• הוסף לסימניות
1598201644903.png

• הוסף לסימניות
סליחה ממש,
אבל מאחר ואני הייתי שמחה אם יתקנו אותי, אני מרשה לעצמי לתקן -
אומרים בתי מלון ולא בית מלונות.
שוב סליחה ותתעלמו אם התיקון מפריע לכם:eek:
תודה

• הוסף לסימניות
סליחה ממש,
אבל מאחר ואני הייתי שמחה אם יתקנו אותי, אני מרשה לעצמי לתקן -
אומרים בתי מלון ולא בית מלונות.
שוב סליחה ותתעלמו אם התיקון מפריע לכם:eek:
תודה
אם על כל אי דיוק לשוני היו מתקנים כאן היה צורך להעמיד עובד בתשלום במשרה מלאה עבור זה.

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר בית מלון לחרדים לשבוע הבא בערך אשמח לקבל הצעות תודה מראש
יש את "שיר למעלות"
במעלות תרשיחא בצפון
מקום מעולה
נקי ומטופח
האוכל טעים מאוד!
יצירת קשר
046295606

• הוסף לסימניות
היי
ממש בדחיפות
נשמח להמלצות למקומות נופש בנתניה
עם בריכה צמודה
משהו קרוב לגלי צאנז
בדחיפותתתת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה