בכמה אפשר לקבל 10 מגה בבזק עם בזק בינלאומי

• הוסף לסימניות
בכמה אפשר לקבל 10 מגה בבזק עם בזק בינלאומי.

• הוסף לסימניות
איזה שרת אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
חבר שלי התחבר השבוע בעלות 125 כולל 25 דמי קו.
מישהו קיבל זול יותר?

• הוסף לסימניות
זה מחיר טוב

אני קיבלתי בנפרד.
בזק 69 לחודש + קו קל עוד 25 ש"ח.
בזק בינלאומי 29.9.

זה הכי טוב שהצלחתי לסחוט מהם ואני לא חושב שאפשר יותר.
אולי בבנדל ללקוח חדש??

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ohad comp;634013:
אני קיבלתי בנפרד.
בזק 69 לחודש + קו קל עוד 25 ש"ח.
בזק בינלאומי 29.9.

זה הכי טוב שהצלחתי לסחוט מהם ואני לא חושב שאפשר יותר.
אולי בבנדל ללקוח חדש??

בהצלחה.

איזה מהירות?

• הוסף לסימניות
היום התקינו אצלי 10MB. בזק+בזק בינלאומי + קו קל ב 119 ש"ח לחודש ללא דמי התקנה וראוטר שאני מקבל עליו החזר.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ מאוד שרת "טריפל-סי"
הכי זול - ללא נפילות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;636640:
אני ממליץ מאוד שרת "טריפל-סי"
הכי זול - ללא נפילות.

הם מצהירים שהם מאיטים את הקצב ביום למשתמשים ביתיים.

• הוסף לסימניות
שאלתם כמה מגה

והתשובה היא 10 מגה.
סה"כ עולה 123.9 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה