בכמה הולך

• הוסף לסימניות
איך מתמחרים ציור A3 של דמות בעפרון. בסגנון המצורף.

קבצים מצורפים

• A4.gif
    A4.gif
    1 MB · צפיות: 49
  • Belzer Rav.gif
    Belzer Rav.gif
    2.5 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי?
אני צריכה לתמחר כמה בקשות לעבודות.

• הוסף לסימניות
צר לי לבשר אבל איש לא הולך לעזור לכם בעניין המחירים, זאת למדתי על בשרי, ולא מתוך רוע: הם פשוט לא רוצים לקחת אחריות. מסתבר שלקיחת מחירים זה עניין אינדבידואלי... צריך לחשב כמה זמן לקח לעשות את הציור כולל עבודה על הרעיון וכו', ולפי זה לקחת את המחיר, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הציורים מקסימים!!!
לוקחים על כזה דבר הרבה. בפרט שזה ידני.

כמה זה הרבה? תחשבי כמה זה הרבה בשבילך...
מקווה שבכל זאת עזרתי
(שלא תיקחי בטעות 70 ש"ח, כן?)

• הוסף לסימניות
הציורים מיוחדים ומביעים מאד!

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שעל ציור שמן ברעיון הזה, של פורטרטים,לוקחת בין 1000ש"ח ל - 2000 ש"ח.
עובדת בשיטת ההעתקה של המקור עם קופי על הקנוואס. היא עובדת עם שיטות מיוחדות ומיכחולים שונים, ולוקח לה כשלוש שעות לציור. (יש לה ניסיון של שנים, היא מורה לציור ויש לה שם רציני בענף).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירו;n5054740:
מכירה משהי שעל ציור שמן ברעיון הזה, של פורטרטים,לוקחת בין 1000ש"ח ל - 2000 ש"ח.
עובדת בשיטת ההעתקה של המקור עם קופי על הקנוואס. היא עובדת עם שיטות מיוחדות ומיכחולים שונים, ולוקח לה כשלוש שעות לציור. (יש לה ניסיון של שנים, היא מורה לציור ויש לה שם רציני בענף).

שאני אבין 3 שעות כל הציור (כולל צביעה)?

• הוסף לסימניות
לוקח לי יותר בסביבות 10 שעות.
אני מבינה שאנשים לא אוהבים להעיר בנושא אבל אני מאד יודה אם מי שיכול לכוון/לעזור יסכים לעשות זאת באישי.
אני צריכה לתת הצעת מחיר ל2 ציורים של ילדים וציור אחד של מבוגר.
יש לי דוגמאות של ילדים בA4 (זה לפני כ3 שנים - בזמן הזה לא עשיתי הרבה עבודות מהסוג הזה אבל השתפרתי).
אפילו שעשיתי כבר כ17 פורטרטים, רוב העבודות לא היו למכירה (או שמחרתי במחיר מגוחך) ואני מסתבכת בנושא.

קבצים מצורפים

• Scan0001.png
    Scan0001.png
    KB 149.3 · צפיות: 30
  • A.gif
    A.gif
    2.4 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
ראיתי פעם פרסום 200 לדמות אחת ו300 ל-2 דמויות

אגב A3 / A5 ?

• הוסף לסימניות
הרב על A3 עם עוד דמות (העליתי חצי)
השאר על A4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה