דרוש מידע בכמה שקיות השתמשת?

• הוסף לסימניות
מנהל סופר אמר לי שהם משלמים רק על מה שדווח בקופה בלבד
(אין דרך למדינה לדעת כמה שקיות הוא קנה וכה נקרעו וכמה הוא השתמש לעצמו)
והוא אמר לי שמבחינתי תיקח כמה שאתה רוצה כמו עד היום
רק ששוטר לא יתפוס אותך ביציאה
ומאז בסופר הזה אני לא משלם בכלל על שקיות מקס' אחד אם הקופאי משגע את השכל ולוקח כמה שצריך

במקום אחר יתכן שבעל החנות לא רוצה לתת לנו יותר שקיות בחינם ושם אסור לקחת
ואפשר לשאול אותו מערמה אם לקחתי בטעות יותר אם אני צריך לשלם
בד"כ הם יגידו שלא צריך

• הוסף לסימניות
אפשר מלכתחילה כשלוקחים את המוצרים להכניס אותם לשקיות וכשמגיעים לקופה כבר רואים מה כמות השקיות שאותה צריך, וכל התסבוכת הזאת פשוט מיותרת...

• הוסף לסימניות
אפשר מלכתחילה כשלוקחים את המוצרים להכניס אותם לשקיות וכשמגיעים לקופה כבר רואים מה כמות השקיות שאותה צריך, וכל התסבוכת הזאת פשוט מיותרת...
יש הרבה חנויות (בעיקר הרשתות הגדולות) שהשקיות בקופה

• הוסף לסימניות
ניסיתי, ואפשר לקחת בתחילת הקניה שקיות מהקופה אולי לא בכל המקומות יסכימו אבל ב"יש" למשל נותנים.

• הוסף לסימניות
בסניפים ביו"ש החוק לא חל והרשתות הגדולות תורמות א"ז בעצמם, למשל רמי לוי לאיזה שהוא ארגון ימין העוסק בהתיישבות ויש חסד לאיזו קופת צדקה....
ויתכן שבגלל זה שפע ברכת ה' לא מחוייב לקחת כסף על השקיות כי חלק גדול מהסניפים שלו ביו"ש...

• הוסף לסימניות
התכוונת להגיב על הדברים שלי?
כי אני אמרתי שקניתי ב"יש" ולא ביו"ש
ממש לא...
התכוונתי ליהודה ושומרון-דהיינו ביתר ומודיעין עלית..

• הוסף לסימניות
פתרונות ברור שאפשר למצוא.
השאלה מה החוק היבש.

• הוסף לסימניות
אגב...
ישנם כאלו שעשו חשבון ויותר זול להם ל"קנות" שקיות של קניות מאשר שקיות פח
דא עקא !!
שזה חשש רציני של גזל כי החנות נותנת אותם בחינם
[התשלום של 10 אג' הולך למדינה] לצורך הקניה ולא כדי שישתמשו בהם בבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה