בלאגן בסטודיו

• הוסף לסימניות
טיזרון

IMG_0856 copy.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרעיון יפה, הבחירה של התמונה מאכזבת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזו תמונה היית שם?
ולמה מאכזבת?
אני אוהבת את התמונה הזו. (אולי אתה מתכוון ללשון?!)
הלשון, הספייס המיותר למטה, המבט הבוהה
לא מתחברים ביחד למשהו מוצלח

• הוסף לסימניות
הלשון, הספייס המיותר למטה, המבט הבוהה
לא מתחברים ביחד למשהו מוצלח
חוץ מהמבט (שאגב לא כזה בוהה אם לא הלשון) הכל מכוון.
טוב, אולי בגלל הפוזה אני נגועה קצת עם התמונה הזו.
לא ענית איזו תמונה היית שם במקום.

• הוסף לסימניות
דווקא אני כן התחברתי לתמונה. היא משדרת סיפור. אם כי חיפשתי יותר עומס בתמונה לשדר יותר את הבלאגן.
ההבעה הזו אומרת 'השתגעתי מרוב בלאגן'. וזה מצויין.
מסכים אם יואל לגבי הספייס...

• הוסף לסימניות
דווקא אני כן התחברתי לתמונה. היא משדרת סיפור. אם כי חיפשתי יותר עומס בתמונה לשדר יותר את הבלאגן.
ההבעה הזו אומרת 'השתגעתי מרוב בלאגן'. וזה מצויין.
מסכים אם יואל לגבי הספייס...
תודה! הבנת מעולה! :)
האמת שהרעיון המקורי ממש לא היה הבלאגן, ובגלל התמונה הזו דווקא עלה לי לראש לכתוב על זה כי זה מאוד מתאים ואז לא מצאתי רעיון לכותרת כ"כ לסשן (חוץ מלמשועממים בלבד...) אז החלטתי להשאיר את זה כך.
אבל הרעיון התחיל מהרקע עם העיתונים בכלל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה