בלבוסטע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;527789:
אוי, שלא תחשובנה עכשיו שהתכוונתי להגיד שמי שהלכה לשם מושפעת מתכנית כלשהיא וראשה ורובה באוכל. להפך, אמרתי שאני בהחלט מבינה את אלה שהלכו כי חשוב לדעת לתת ימי מרגוע והתנפשות בחיים העמוסים.
אלא- מצד המתכננים והמבצעים של הרעיון- לקחת יום שלם מבוקר ועד ערב ולהתמקד בו באוכל (כאילו שאין עוד נושאים בעולם שמעניינים אותנו כאמהות) נראה לי לקוח לא ממחוזותינו. זה הכל.
יופי!
סליחה שלא התעמקתי בדברייך
קראתי את האשכול ברפרוף והוא עצבן אותי:)
אהבתי את הרעיון של נוי

• הוסף לסימניות
גם להתאורר ולקחת מרגוע השאלה איפה.
הכל חשוב והכל טוב - מה נראה לך אותי לא מעניין מתכונים וכולי אבל יום שלם??? זה הגזמה שממש משויכת לציבור אחר זה מריח ריח "מחורד"
ללכת לסדנא בת שעה על פטיפורים- ניחא, לשעתיים הדגמה על מרקים וסלטים פעם בחצי שנה זה נשמע נורמלי אבל להיות יום שלם סביב נושא האוכל ולראות אוכל ונשים מתנפלות על כל דוגמית שמחולקת ויושבות ואוכלות ואוכלות ותחרות שפיות... נו באמת זה גבול הטעם הטוב.

זאת דעתי וכל אחת והשקפותיה היא רק שמשהו היה לי פה מעוות.

• הוסף לסימניות
האירוע היה תת רמה!!!!!
פרסום לאסם ולשאר החברות.
המרקים שאני עושה פי אלף יותר טעימים..... עם מי שדברתי פה אחד, היו מאוכזבים.

• הוסף לסימניות
רק תגידו לי איפה זה התפרסם? למה לא שמעתי מזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;527846:
גם להתאורר ולקחת מרגוע השאלה איפה.
הכל חשוב והכל טוב - מה נראה לך אותי לא מעניין מתכונים וכולי אבל יום שלם??? זה הגזמה שממש משויכת לציבור אחר זה מריח ריח "מחורד"
ללכת לסדנא בת שעה על פטיפורים- ניחא, לשעתיים הדגמה על מרקים וסלטים פעם בחצי שנה זה נשמע נורמלי אבל להיות יום שלם סביב נושא האוכל ולראות אוכל ונשים מתנפלות על כל דוגמית שמחולקת ויושבות ואוכלות ואוכלות ותחרות שפיות... נו באמת זה גבול הטעם הטוב.

זאת דעתי וכל אחת והשקפותיה היא רק שמשהו היה לי פה מעוות.
לא נראה לי שמישהי חשבה ללכת ליום שלם ,אלא רק לשעה שעתיים לפי החלק שמעניין כל אחת.
ובכלל יש נשים שבשבילם לבשל ולהתקשקש עם האוכל זהו תחביב והם מסוגלות להשקיע בנושא זה רבות בדיוק כמו שיש נשים שמסוגלות לבזבז שעות על סדנאות ושיעורים בתחומים אחרים שלהרבה אחרות זה נראה חסר טעם
כל אחת עם העדפות שלה ולא הכריחו אף אחת לבוא בניגוד לרצונה (וד"א אין לי שום רווח אישי או כספי מה'בלעבוסטע' הנ"ל;):))

• הוסף לסימניות
למה בכל דבר לראות את השלילי?!?!
רוצים לארגן משהו חוויתי לנשים חרדיות, לצד החוויתיות יש לחשוב על הרוחניות,
אז מה יעשו? תני את רעיונות! תעמדי מצד המארגן....
סרטים? א. נמאס, ב. יצאו רבות נגדם...
הרצאות? רוצים חוויתי...
אז מה כן??
חשבו לקחת את החלק המרכזי אצל האישה (עיין ערך סיפור הרב ש"ך עם העוגת גבינה)
ולהפוך אותו ליעיל, קליל, נח, זמין, רוחני (הפרשת חלה, סעודת אמנים) ו...טעים!
אז ארגנו את היום הזה..
לא הייתי שם, ולא התפתיתי לפרסום, רק בעיני זוהי בהחלט הפוגה למעונינות.
ובקשר ליום שלם - זה ע"מ לגרום לתחלופה שכ"א בשעות הנוחות לה. אף אחד לא התכוון שתהיה שם מעריכת השולחנות ועד קיפול הבמה..ועוד ב30 ש"ח :)

בהצלחה לכולנו - להכין אוכל טעים, משביע ו...בריא.

• הוסף לסימניות
לכל החמודות שלא היו וסתם מדברות

אני כן הייתי שם.
הייתי בערך 3 שעות לפנה"צ.
היה צפוף ובהתחלה היה לי מאד חם, לא נדחסתי עם כולן כי אני שונאת להידחס ולהירמס. חיכיתי בסלבנות, בנתיים קצת הסתובבתי, קצת טעמתי (גבינות צהובות ממש טעימות), פגשתי חברות, ולקראת הצהריים כשקצת התרוקן יכולתי לגשת לדוכנים עצמם ולהתרשם ואף לקנות כמה דברים למטבח.

בתור אחת שמ-א-ד אוהבת את המטבח, מאובזרת בכל מה שרק אפשר במטבח, נהנתי מאד. נהנתי מהחידושים וההמצאות וקניתי עוד כמובן (סוג של התמכרות לגא'דג'טים :) ).

לא ממש הקשבתי להרצאות , חיכיתי עד 2 שג'יימי גלר האמריקאית עלהת לבמה, ראיתי את מרק הדלורית שהיא הכינה, נהנתי מהרעיון של השימוש בחלב קוקוס , נהנתי מהבטחון של טובי שפיגל על הבמה, נהנתי מהמיצג של קוקה-קולה, נהנתי מהדברים החינמיים שקיבלתי בכניסה , מהמתכונים, צילמתי את החלה הגדולה בעולם שתיכנס בעז"ה לספר השיאים החרדי , בקיצור - באמת שנהנתי. אני לא חושבת שזה הופך אותי לבלעבוסטע, אני גם לא מבינה למה נראה לכן שזו בושה להיות בלעבוסטע. ככה זה נראה לפחות, שאתן חשות בושה כלשהי על כך.

בכל מקרה, אישית - אשמח מאד אם יהיה כזה דבר שוב פעם.

ההפקה היתה יפהפיה ומרשימה. לא היו פאדיחות, הכל דפק נפלא.

• הוסף לסימניות
נשמע ממש נחמד. איזה פספוס.
יש תמונות איפשהו של הארוע?

• הוסף לסימניות
בתור אחת שמתעסקת עם תוכניות מתחשק לי הרבה זמן לאמר משפט אחד
"נשים,להתלונן על כל תוכנית קיימת ולהתמחות במציאת פרט ולפרשו כשלילי זה לא יעשה אתכן יותר חרדיות..."
אז חבל לכו תהנו, ומי שיודעת שקשה לה להנות. המלצתי: שתשאר בביתה
לפעמים עובדים כ"כ הרבה על תוכנית א"א לתאר כמה ובמיוחד בציבור שלנו שמנסים להכנס לראש של כל אחת כדי שלא תהינה תלונות ותמיד בסוף כל תוכנית יש את אלה שיורידו את כל המורל במציאת השלילי
משהו אחד אומר לזכותן הן מוכשרות מאד הניתוח שלהן ממש מעמיק הן מתמחות במציאת פרושים(אם הן היו גברים היה 80 פנים לתורה..)חבל שילמדו קופריטר הן מלאות רעיונות כרימון
שימו לב תמיד כל תוכנית חרדית שהיתה מענינת ונמשכה שעתיים בפעם הבאה תתכננו שעה כי יש צנזורים
אני לא סתם מדברת ואני כמובן מדברת על הערות שטוטיות רק כדי להראות צדיקה בעיני הציבור לא מדברת על תוכניות שבאמת חסרות תוכן
תלמדו להכיר טובה ולראות את הטוב
תהנו

• הוסף לסימניות
האם באמת???

בס"ד
למי שהייתה: מה שבאמת מעניין אותי זה האם אפשר להכין 4 סוגי מרקים בחצי שעה?
או שמכינים קודם את כל החומרים המורכבים והמסובכים ובחצי השעה מערבבים אותם ומחממים??? (זה לא ציני אלא התעניינות אמיתית! רציתי מאד ללכת אבל לצערי לא הסתדר לי בשום אופן)

ובקשר לאוירת ה"רדיו": מירי זורגר היא הרי מפיקת התכנית "בלעבוסטע" ברדיו קול חי ודי מתבקש שכל האירוע הזה הוא בעצם הפקה שלה/ם בשיתוף איתה/ם. רק שמנה לב שבמודעות הם לא הזכירו שמץ מכך כיון שידעו שזה יכול לגרום לביקורת ולמורת רוח שתשאיר את הנשים בבית. אם כך, מסתבר שהם מבינים שהימצאום ברקע לא מקובלת, ומדוע אם כן "לעבוד" על הציבור ולגרום את ההרגשה הבלתי נעימה למי שהגיעה מבלי להעלו בדעתה שהם יככבו????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayki;527858:
האירוע היה תת רמה!!!!!
פרסום לאסם ולשאר החברות.
המרקים שאני עושה פי אלף יותר טעימים..... עם מי שדברתי פה אחד, היו מאוכזבים.

חבל.
למי מועילה הודעה כזאת?

לא הייתי ולא יודעת איך היה.

• הוסף לסימניות
לא הייתי, ולא יודעת איך היה,
אבל לא רואה שום רע בדבר.

ההקבלה לתוכניות טלויזיה מזכירה לי אשכול ישן,
בו העלה מישהו עבודה גרפית, וניק כלשהו הזדעזע מבחירת הצבעים -
כיון שהם מסמלים אגודה של אנשים שלא ייראו לא יישמעו במחוזותינו.
אף אחד מכל אלו שלא הכירו את אותה אגודה (?) - לא ראה פסול או משהו לא בסדר בצבעים.
בקיצור, כנראה מי שמכיר ויודע - זה מזמר לו דומה,
אבל למי שלא מכיר זה נראה לגמרי בסדר - לעדכון...

בענין ה"התעסקות סביב האוכל" -
כן, כן!
אנחנו מתעסקות סביב האוכל בלי סוף!
בוקר סנדוויצ'ים, צהריים חם מבושל, ערב קצוץ ומטוגן, שבתות וחגים...
ואנחנו לא עושות את זה בסלידה מהחומריות ויוצאות ידי חובה...
משקיעות,
חמלו, קרלו, פושרלו,
נראה לי הנושא שנפתח הכי הרבה באשכולות פה זה מתכונים שונים.

אז מה, בלעבוסטע כוללת עוד כמה דברים.
נכון.
אז יעשו יום בישול-כביסה-נקיון-סדר-להיות אמא עובדת בלי נקיפות מצפון-שעת איכות-חסכון-ניהול משק הבית...
בחרו נושא,
ודאי שהיתה פה מגמה פרסומית, אז מה - מי נאיבי לחשוב שזה היה בהתנדבות,
וסה"כ אני מאמינה שרבות נהנו.
לא הייתי שם,
אבל זה היה נשמע לי מאד נחמד ומגוון.

איך האורך בשביל מישהי שאפילו לא דרכה בפתח?
(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;528349:
בס"ד

ובקשר לאוירת ה"רדיו": מירי זורגר היא הרי מפיקת התכנית "בלעבוסטע" ברדיו קול חי ודי מתבקש שכל האירוע הזה הוא בעצם הפקה שלה/ם בשיתוף איתה/ם. ר

ההפקה לא היתה של רדיו קול חי.
ההפקה היתה של משרד הפרסום ברמן - הלפרט.
הקרדיט לשם התערוכה - נתון לבעלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת