בלוטוס בנוקיה איך מתחברים???

• הוסף לסימניות
מישהו אולי במקרה יודע איך אני יכול להתחבר לנוקיה כשר לצורך העברת תמונות וכדו , הבלוטוס במצב לא גלוי יש איז שהוא קוד אולי שפותר את זה? אני יודע שיש קוד שמראה את הכתובת של הבלוטוס: כוכבית סולמית 2820 סולמית , אבל השאלה מה ניתן לעשות עם זה, יש אפשרטת להתחבר עם זה דרך אפליקציה או משו כזה?

• הוסף לסימניות
אם זה כשר אין סיכוי
אולי אם זה תומך כשר אז יש מצב.
אחרת הרבה אנשים כבר מזמן היו מסתובבים עם כזה דבר ואף אחד לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרבי מיעוטו;n4904841:
מישהו אולי במקרה יודע איך אני יכול להתחבר לנוקיה כשר לצורך העברת תמונות וכדו , הבלוטוס במצב לא גלוי יש איז שהוא קוד אולי שפותר את זה? אני יודע שיש קוד שמראה את הכתובת של הבלוטוס: כוכבית סולמית 2820 סולמית , אבל השאלה מה ניתן לעשות עם זה, יש אפשרטת להתחבר עם זה דרך אפליקציה או משו כזה?

יש אפשרות לעברת תמונות וכדו' איזה נוקיה יש לך C2 או 208 ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאורת חרום;n4905580:
לשיחות טלפון בבלוטוס שבאוזן
נו, אז למה צריך את הכתובת בלוטוס?
,
,
והניק איש מיוחד, אשמח לשמוע פיתרון תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה