בלוטוס בסי 2 כשר

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אודה לעזרה מחברי הפורום הנכבד!

קניתי לפני תקופה אוזניית בלוטוס די יקרה, אבל מאוד נוחה ואיכותית. חיברתי אותה לסלולרי והכל עבד למישרין, עד ש...

עד שחיברתי אותה למכשיר אחר, וכשרציתי להחזירה למקור מחצבתה - נתקעתי...

והנה ההסבר, קצת מפותל אבל זה המציאות ואני מחפש עזרה לצאת מהפלונטר.

אופציית הבלוטוס מכשיר סי2 הכשר קצת תקולה, דהיינו שלא רואים רשימת התקנים מותאמים.

בפעם הראשונה שעושים התאמה בין המכשיר לאזנייה אז המכשיר שואל האם לתת לאזניה גישה חופשית ללא בקשה אז אישרתי ומאז המכשיר מתחבר אטומטית, ברגע שחיברתי את האזניה למכשיר אחר, הוא כבר לא מתחבר אטומטית לסי 2 ויש צורך להתאים שוב, אבל מבחינת המכשיר האזניה כבר קיבלה אישור להתחבר ולכן המכשיר לא שואל שוב פעם, ואז האזניה מנסה להתחבר אבל היא לא יכולה כיון שהיא אינה מופיעה ברשימת ההתקנים המותאמים במכשיר, (אפי׳ שבאמת זה כן מותאם...) בקיצער, א פלונטער...

יש לציין שהמכשיר כבר הרבה הרבה זמן בשימוש אצלי כך שאין לי את קוד איפוס ההגדרות...

אשמח לכל עזרה וטיפ.

תודה שהקשבתם ;)

• הוסף לסימניות
קוד לשחזור הגדרות ברירת מחדל
*>#>7780>#
(כוכבית סולמית שבע שבע שמונה אפס סולמית)
קוד אבטחה 12345

• הוסף לסימניות
הוא אשר דיבר...
אין לי את הקוד. ולא זה הקוד.
יש עוד דרך בלי קוד?

תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;2436268:
הוא אשר דיבר...
אין לי את הקוד. ולא זה הקוד.
יש עוד דרך בלי קוד?

תודה על העזרה.

כן יש עוד דרך אחד
ללכת לכל החברים ולעשות "התרמה" של כל הבלוטוסים שלהם עד שרשימת ההתקנים מתמלאת ואז תמחוק את המקורי שלך ותתחבר מחדש
מקווה שהבנת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין גישה לרשימת ההתקנים, ואי אפשר למחוק התקן.

• הוסף לסימניות
לי הצליח כך, ואולי יעזור לך:
להפעיל את המכשיר ללא הסים, לחפש התקני בלוטוס ולחבר. אחרי שמזהה את הבלוטוס שלך
אתה יכול להפעיל את המכשיר שוב - עם הסים. והוא כבר יהיה ברשימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;2436522:
הבעיה היא שאין גישה לרשימת ההתקנים, ואי אפשר למחוק התקן.

לא קראת בעיון מה שהוא כתב...
תחבר למכשיר עוד בלוטוסים מחברים משפחה וכו', כלומר תעשה התאמות לעוד מכשירי בלוסטוס. בזכרון של הטלפון יש מגבלה של בין 8 ל10 התקנים ב208 למשל יש 10 התקנים. אחרי שתתאים תשע מכשירי בלוטוס נוספים, במכשיר העשירי הפלאפון יגיד שאין לו מקום בשבילו (כי יש כבר עשר יחד עם המכשיר שלך) ואז הוא יפתח לך את רשימת ההתקנים וישאל באיזה התקן תרצה להחליף את החדש שאותו אתה מנסה לתאם, תבחר את שלך, ואז הוא לא יכיר אותו ויבצע התאמה מחדש.
אם חלילה זה יקרה שוב, תצטרך רק מכשיר אחד כי יש לך כבר בזכרון עשר שמורים.
ודרך אגב אצלי ב208 לא עזר שחזור הגדרות יצרן...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עיצובN;2436946:
לא קראת בעיון מה שהוא כתב...
תחבר למכשיר עוד בלוטוסים מחברים משפחה וכו', כלומר תעשה התאמות לעוד מכשירי בלוסטוס. בזכרון של הטלפון יש מגבלה של בין 8 ל10 התקנים ב208 למשל יש 10 התקנים. אחרי שתתאים תשע מכשירי בלוטוס נוספים, במכשיר העשירי הפלאפון יגיד שאין לו מקום בשבילו (כי יש כבר עשר יחד עם המכשיר שלך) ואז הוא יפתח לך את רשימת ההתקנים וישאל באיזה התקן תרצה להחליף את החדש שאותו אתה מנסה לתאם, תבחר את שלך, ואז הוא לא יכיר אותו ויבצע התאמה מחדש.
אם חלילה זה יקרה שוב, תצטרך רק מכשיר אחד כי יש לך כבר בזכרון עשר שמורים.
ודרך אגב אצלי ב208 לא עזר שחזור הגדרות יצרן...
בהצלחה!

נכון לזה לא עוזר שחזור הגדרות ..
רק באופן שכתבתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;2436669:
לי הצליח כך, ואולי יעזור לך:
להפעיל את המכשיר ללא הסים, לחפש התקני בלוטוס ולחבר. אחרי שמזהה את הבלוטוס שלך
אתה יכול להפעיל את המכשיר שוב - עם הסים. והוא כבר יהיה ברשימה.

תודה.
ניסיתי לא הצליח.

• הוסף לסימניות
עוד נפילה...
עד עכשיו חשבתי שרק בסי 2, עכשיו אני מגלה שזה גם ב208... אמא׳לה...
הבו עצה והושיענו כי באו בלוטוסים עד נפש...

• הוסף לסימניות
רוצה פתרון אמיתי? תעשה כאשר כתבנו. בדוק ומנוסה!!!

• הוסף לסימניות
אוקיי, נפתח במסע גיוס אוזניות בלוטוס..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה