דרוש מתכון בלינצ'ס כהה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני רוצה להכין בלינצ'ס כהה,
אולי עם קקאו.
ואשמח אם למישהי יש מתכון טוב או לחילופין מידע איך איך להפוך אותו לכהה בלי לעשות אותו דחוס מידי.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לעלי בלינצ'ס
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 כף סוכר
  • 1 כוס חלב חמים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 25 גרם חמאה מומסת
  • קורט מלח

מתכון השף הלבן(המתכונים שלהם מוכיחים את עצמם! את זה לא ניסיתי)

• הוסף לסימניות
הכנתי את זה ויצא מעולה!

• הוסף לסימניות
זה לא עושה אותם דחוסים
כי זכור לי שקקאו יותר דחוס מקמח.
קקאו באמת דחוס יותר,
אם את רואה שזה דחוס מעט, תוסיפי קצת מים.

תתחילי בכף קקאו ותראי אם בא לך יותר כהה, תוסיפי עוד כף / כף וחצי, ותוסיפי את אותה כמות של מים (כף / שתי כפות)
זה יצא לך מעולה.

• הוסף לסימניות
קקאו באמת דחוס יותר,
אם את רואה שזה דחוס מעט, תוסיפי קצת מים.

תתחילי בכף קקאו ותראי אם בא לך יותר כהה, תוסיפי עוד כף / כף וחצי, ותוסיפי את אותה כמות של מים (כף / שתי כפות)
זה יצא לך מעולה.
תודה רבה!
אני אנסה בעז"ה השבוע.

• הוסף לסימניות
אני לאחרונה עשיתי בלינצעס,
ונגמר לי החלב
אז שמתי שוקו במקום (שוקו קנוי)
יצא כהה וממש טעים
שימי לב להפחית סוכר בבלילה, כי השוקו מכיל כבר סוכר.
הרעיון חמוד לגמרי.
באותה מידה אפשר פשוט לשים אבקת שוקולית, אבל היא פחות כהה מהקקאו,
אם רוצים בלילה ממש כהה, את המענה יתן רק הקקאו.

• הוסף לסימניות
בסוף,
שמתי קקאו בערך כף וחצי. כמובן עם תוספת של מים.
יצא ממש מעולה.
רק חשוב להוסיף עוד סוכר כי הקקאו מר.
בלנ"ד אעלה תמונות בהמשך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה