דרוש מידע בלנדר יד עד כמה משמעותי הוואט?

• הוסף לסימניות
יש לי בלנדר יד - מוט של בראון 400 וואט, שוקלת אם לקנות 800 וואט, עד כמה משמעותי ההבדל? האם שווה את הקניה? כי הקודם שלי עדיין עובד תקין.
חושבת לקנות את מה שמופיע במשנת יוסף:
נירוסטה 800W , מבית המותג האיכותי ,AVALON
כולל כוס מדידה 700W ,12 מהירויות + לחצן
טורבו אחריות שנה ע"י החברה מותנה בהצגת
68 ש"ח

האם אכן כדאי?

• הוסף לסימניות
יש לי בלנדר יד - מוט של בראון 400 וואט, שוקלת אם לקנות 800 וואט, עד כמה משמעותי ההבדל? האם שווה את הקניה? כי הקודם שלי עדיין עובד תקין.
חושבת לקנות את מה שמופיע במשנת יוסף:
נירוסטה 800W , מבית המותג האיכותי ,AVALON
כולל כוס מדידה 700W ,12 מהירויות + לחצן
טורבו אחריות שנה ע"י החברה מותנה בהצגת
68 ש"ח

האם אכן כדאי?
א. כמה שמעת לפני כן על המותג האיכותי הנ"ל?
ב. הבראון שלך לא סוחב כ"כ טוב?
ג. האיכות לא תלויה רק בוואט
בקיצור לדעתי תהני ממה שיש לך בבית
אם משהו אמין יגיד לך שהמוצר הנ"ל עושה קסמים במטבח זה סיפור אחר
ד"א יש לי של בוש 600W והוא עשרות מונים יותר טוב מהמקל בלנדר של ה800W שיש לי לפסח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה