כללי בלנק

• הוסף לסימניות
השאלה העיקרית היא האם זה ששם המוסדות המופיע למעלה הוא בצבע אפור מהווה בעיה?

יישר כח.

קבצים מצורפים

• בלנק.PNG
    KB 47.9 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יפה ונקי!
את הבס"ד הייתי מעלה מעל המוסדות, זה יראה יותר טוב בעין
או שכל אחד יכתוב לעצמו ת'בס"ד וסלמת :)

• הוסף לסימניות
ומה לגבי זה ששם המוסדות שהוא העיקר כתוב בצבע הבהיר?

• הוסף לסימניות
זה בסדר, לדעתי

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאוד!!
לא נראה שיש בעיה.

• הוסף לסימניות
לדעתי כן

השורה הראשונה הייתי כן עושה אותו צבע של הכיתוב של הצד

• הוסף לסימניות
לענ"ד החשש שלך נכון לחלוטין.
נראה לי שהייתי מחליף את הצבעים
כלומר, הטקסט המרכזי בחום כהה, והטקסט הצדדי והשולי באפור
(בראשות הרב וכו' עדיף להשאיר אפור)

הבס"ד לענ"ד בדיוק במקומו
(אבל גם אני חושב שעדיף להסיר זאת מע"ג הבלאנק משום שהצרכים שהבלנק מיועד לשמש כנראה לא יהיו תמיד זהים)

אגב, עיצוב מדהים

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה ונקי! לגבי הטקסט האפור הוא אכן יפה מאוד אך נראה לי כי עדיף ללכת על כהה, השימוש בבלאנק הוא רחב, מעבירים ניירת בפקסים, בקבצי סריקה ועוד..והטקסט הבהיר בהחלט יכול להיות מדי בהיר בהדפסות פחות איכותיות. מה גם שאם הכותרת העליונה תהיה בצבע הכהה זה יצור קצת קונטרסט בעיצוב, ויוסיף עוד קצת צבע.

• הוסף לסימניות
אפשרי אפור, אבל הרבה יותר כהה, שייתן תחושה של יציבות, כרגע הצבע נותן תחושה של דהוי ולא בטוח.

• הוסף לסימניות
מפריע לי השורה "בראשות...". תנסה למרכז מתחת לשורה העליונה.
כמה אחוז אפור זה?
אל תרד מ85% ואפילו 90%.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מאד מקסים!
אבל האפור באמת נראה עדין מידי אם תשלח את זה בפקס לדוג' זה לא יראה..
מצד שמאל ברשימה לא יודעת אם זה רק בתצוגה אבל נראה שהאותיות מאד צמודות והאחד לפני אחרון בצבע שונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה