כללי בלנק

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לשמוע חו"ד על הבלנק
הראשון\ השני\ שיפורים\ כיוון אחר לגמרי......
אין כל כך דרישות מצד הלקוח
ולכן הייתי רוצה להביא לו דבר אחד גמור שיכבד את המוסד שלו ולא כמה אפשרויות כי לא נראלי שהוא ידע להחליט...
תודה רבה!

צפה בקובץ המצורף 131139

צפה בקובץ המצורף 131140

קבצים מצורפים

• בלנק1.jpg
    KB 360.5 · צפיות: 23
  • בלנק 2.jpg
    KB 300.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ברעיון נחמד.
1- הרקע מידי כהה, קשה לכתוב עליו עם עט כי לא יראו אותו.
2- צבעים שיותר מתאימים לבנות ולא לבנים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה שנראה לי

אני הייתי מכניסה את התמונות על הקו הסגול ולא מוציאה כך לצד , את יכולה שהתמונות יציצו מהקו הסגול אבל לא בצורה כזו

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• בלנק1.jpg
    KB 380.8 · צפיות: 16
  • בלנק 3.jpg
    KB 335.4 · צפיות: 14
  • בלנק 4.jpg
    KB 342.4 · צפיות: 13
  • בלנק 5.jpg
    KB 115.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני הייתי מציע:
הרעיון = להשאיר כמו בבלנק הראשון.
הצבעים = כמו בסוף, קרם וסגול.
הכיתוב = עברית למעלה בצבע סגול מיושר לשמאל כשבסופו בתוך הפס הסגול הלוגו בצבע קרם עם הכיתוב באנגלית מתחת.
התמונות = בתוך הפס (או בולט מעט, כפי שהוצע לעיל)

• הוסף לסימניות
האחרון מיוחד, אבל לא משאיר מקום לטקסט (מניסיון, זה בעיה...)
השני מצוין.

• הוסף לסימניות
אחרון יש מוצלח אבל זה נראה מאד חותק החלק העליון אולי מעבר יותר יהיה יפה...

• הוסף לסימניות
האחרון יותר מרשים, אבל החלק העליון (של הסגול) חותך מאד אולי כדאי לעשות מעבר בין זה

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את השני והאחרון! בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה