לימוד נהיגה במה להשקיע בלימודי התאוריה?

• הוסף לסימניות
מצד אחד יש את השלטים שכמובן זה חובה.

אבל יש גם את חוקי התנועה שבאפליקציה הביאו אותם ויש איזה 300.
ויש גם את הצד המכני של הרכב שיש גם איזה 200 סעיפים.
ויש גם התנהגות שיש עוד איזה 200 סעיפים.

במה מתמקדים?? זה לא ייתכן לשנן כ"כ הרבה.
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
יש חוברת מצויינת נראה לי מוכרים אותה בסוג חנויות דני ספרים וכאלה זה ספר מצויין
מלבד זה שזה ממש עוזר גם לתרגל במבחנים שיש באינטרנט
אבל חשוב מאוד ללמוד את זה ולא רק בשביל לעבור מבחן
זה עוזר גם בשיעורי נהיגה וודאי בטסט
וכמובן בנהיגה בפועל

• הוסף לסימניות
יש חוברת מצויינת נראה לי מוכרים אותה בסוג חנויות דני ספרים וכאלה זה ספר מצויין
מלבד זה שזה ממש עוזר גם לתרגל במבחנים שיש באינטרנט
אבל חשוב מאוד ללמוד את זה ולא רק בשביל לעבור מבחן
זה עוזר גם בשיעורי נהיגה וודאי בטסט
וכמובן בנהיגה בפועל
הכל נכון אבל באמת יתן לשנן כ"כ הרבה?
והשאלה היא אם יש על מה להתמקד?
תודה

• הוסף לסימניות
השיטה הטובה ביותר לשינון לדעתי, זה לעשות הרבה מבחני דמה ברשת למשל זה
עד שמגיעים למצב שמצליחים בכל המבחנים.

• הוסף לסימניות
אם אין לי מידע מכני על הרכב או על נהיגה אני לא בטוח שזה שווה את הזמן

יש שמתחילים קודם כמה שיעורים ואז לומדים ונבחנים על התאוריה הפלוס שגם המורה מלמד ומסביר לך את הכללים והחוקים

• הוסף לסימניות
אם אין לי מידע מכני על הרכב או על נהיגה אני לא בטוח שזה שווה את הזמן

יש שמתחילים קודם כמה שיעורים ואז לומדים ונבחנים על התאוריה הפלוס שגם המורה מלמד ומסביר לך את הכללים והחוקים
אני לא יכול לומר שהמורה שלי לימד אותי את כל החוקים והתמרורים וזה גם לא כל כך יתכן במסגרת שיעורי נהיגה,
אז ודאי שצריך לעבור על ספר התיאוריה לפחות פעם אחת לפני הבחינות כדי להיות בעניינים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ללמוד מהספר את הכללים, כלומר מה מסמל תמרור עגול ומה תמרור משולש וכד'
ואחרי לעשות רק מבחני דמה.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכון מאוד אני לא למדתי בכלל! עשיתי רק מבחנים באינטרנט ועברתי עם טעות אחת!
(יש משהו שמישהו אמר לי ומאוד עזר לי לחלק את התמרורים לקטגוריות למשל תמרור משולש זה הזהרה עגול זה הוראה ואז ממילא אתה רואה תמרור עגול וגמל בפנים אז זה בטוח איסור לגמל לעבור משולש זה זהירות גמל וכ"ו)
בהצלחה;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה