כללי במה לעמד ספר מורכב במורה הכי נוחה?

• הוסף לסימניות
שלום!
מה דעתכם.
איך לעשות ספר שיש בו כמה וכמה טבלאות מעוצבות.
אבל יש בתוכן המשך מהספר. של הערות שוליים.
וכמות מסיבית. לא אחת או שתיים.
וגם צריך כותרות צד. והערות למטה ברצף. גם אולי.

הייתי עושה בתג חוץ מהבעיה של העיצוב לטבלה...
אולי אחזור לוורד? (ואוותר על הערות ברצף)
מה דעתכם?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הייתי משתמש בתג, הטבלאות בסימון טורים, והעיצוב החיצוני - הרשת, באינדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1368732:
הייתי משתמש בתג, הטבלאות בסימון טורים, והעיצוב החיצוני - הרשת, באינדי.
חשבתי על זה אבל חששתי מחוסר אחידות בתוצאה,
אתה חושב שנח לעצב ידנית פרק שלם של טבלאות,
פשוט למתוח קווים?

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה את זה כך:
העימוד כולו בתג
לעצב את הטבלאות לפני העימוד, כדי לראות את גודלן. עיצוב הטבלאות - אפשרי בוורד, ואפשר באינדי.
בעימוד בתג, להשאיר מקום בכל עמוד שצריך להיות טבלה (על ידי קוד יעודי + הוספת רווח קבוע לפני ואחרי באופן ידני בכל מקום, לפי גודל הטבלה).
אחרי העימוד בתג, לייבא לאינדזיין, ואז להדביק את הטבלאות אחד אחד במקום.

• הוסף לסימניות
אל תמתח קוים סתם. תיצור טבלה שלא יהיה בה טקסט.
הרעיון של גרפיקנער טוב ואולי יותר נוח.

• הוסף לסימניות
כל זה טוב ויפה. ובודאי כך כדאי בדרך כלל.
(בדרך כלל אני עושה כמו שהציע גרפיקנער)
ותודה רבה על ההצעות.

אבל...
אני מוכרח לעמד ברצף כל הטקסט.
זה עשרות טבלאות עם עשרות הערות שוליים
שכולם ברצף אחד עם הטקסט...

אולי אעשה כהצעתך לעמד בתג ולעצב באינדזיין על טבלאות ריקות...
אבל נשמע מסובך.

בנתיים נראה לי שאת אותם פרקי טבלאות אעשה בוורד. ואמקם pdf באינדזיין.
את כל הפרק כולו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה