דרוש מידע במלון "גלי צאנז" הWIFI חסום?

• הוסף לסימניות
הייתי מצפה ממלון שנמצא בבעלות המוסדות של החסידות שישימו סינון על הווי פיי, ולא משנה מי מתארח שם!
לגמרי
כמו שהם לא מסכימים לעשות הבדלה לפני זמן ר"ת, נראה לי שלא יפריע להם לעשות סינון (ובלי קשר לאורחים)

• הוסף לסימניות
א. מלון גלי צאנז נמצא בקריית צאנז וקובי לוי גר שם, וזו הייתה בדיחה...
ב. הייתי מצפה ממלון שנמצא בבעלות המוסדות של החסידות שישימו סינון על הווי פיי, ולא משנה מי מתארח שם!
א. בדיחה או לא הוא לא גר בצאנז,
כולם חושבים שכל החרדים בנתניה גרים בצאנז אז זהו שלא. רובם בכלל ברמת אפריים וקובי לוי בכללם.

ב. גם אני הייתי מצפה מהם את זה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון כל מי שמחזיק איזה שהוא מכשיר שאין לו הגנה פנימית, שידע ש-wifi פרוץ יכול להיות אצל השכנים, בכל אוטובוס ציבורי, בכל מסעדה בכל מקום עבודה מהמסעדה ליד, ועוד ועוד ועוד.
ככה שמי שאין לו שליטה על המכשיר שלו על המכשיר של הילדים שלו שלא ינסה להפיל את האחריות על אף אחד אחר חוץ מעל עצמו.

דבר שני, יש כאן תגובות שכמו שצריך מיטה יהודית ככה צריך סינון של נטפרי... זה ממש לא ככה אתה לא יכול לשים סינון שיחסום את הוואטסאפ שיש לך אורחים מחוץ לארץ שוואטסאפ אצלם זה בסיס של הבסיס, בנוסף הרבה פעמים יש התנגשויות בין סינונים שמי שיש לו נגיד תוכנה של נטפרי על המחשב זה יתקע עם סינונים אחרים, וגם יצטרכו להוריד אישור אבטחה שלא כולם יודעים איך עושים את זה, בקיצור מלבד סינון בסיסי של האתרים הגרועים ביותר אין שום אפשרות לעשות כזה דבר

• הוסף לסימניות
דבר ראשון כל מי שמחזיק איזה שהוא מכשיר שאין לו הגנה פנימית, שידע ש-wifi פרוץ יכול להיות אצל השכנים, בכל אוטובוס ציבורי, בכל מסעדה בכל מקום עבודה מהמסעדה ליד, ועוד ועוד ועוד.
ככה שמי שאין לו שליטה על המכשיר שלו על המכשיר של הילדים שלו שלא ינסה להפיל את האחריות על אף אחד אחר חוץ מעל עצמו.
אתה צודק,
אבל באותה מידה אין עדיין פתרון לאדם שצריך אתרוג בעבודה ורוצה רק נטפרי בבית
שים לב שנטפרי לא מחייבים וויפרי על אף שיש להם את היכולת הזו
יש קהלות שברגע שהחשבון נטפרי משויך אליהם אז א"א לגלוש גם ברשת של נטפרי אם אין וויפרי מותקן.

• הוסף לסימניות
אתה צודק,
אבל באותה מידה אין עדיין פתרון לאדם שצריך אתרוג בעבודה ורוצה רק נטפרי בבית
שים לב שנטפרי לא מחייבים וויפרי על אף שיש להם את היכולת הזו
יש קהלות שברגע שהחשבון נטפרי משויך אליהם אז א"א לגלוש גם ברשת של נטפרי אם אין וויפרי מותקן.
נכון, ולכן מה זה קשור למלון כזה או אחר?
אותם אנשים שתיארת הם החליטו (תהא הסיבה מוצדקת ככל שתהיה) שהם סומכים על עצמם ומשאירים מחשב לא חסום, ולכן כולם צריכים לישר איתם קו ולרפד להם הכל? ומה עם אוטובוסים ציבוריים רח"ל?
אני משום מה אני מבין את המלון, למרות שבעשור האחרון לא נראה לי שהשתמשתי אי פעם עם wifi במלון בארץ.

• הוסף לסימניות
לא חשבת שאולי בבית יש לי נטפרי ובעבודה לא נותנים לי נטפרי בגלל הVPN ואני חייב אתרוג....
אז תפסיק סתם ללכלך על הציבור ולהכפיש אותו
יש כאן בעיה רצינית וחייבת לתת לה פיתרון..
אולי לעשות 2 רשתות אינטרנט נפרדות במלון אחת נטפרי והשניה אתרוג העלויות של זה לא כ"כ גבוהות
לא לכלכתי על שום ציבור לא הכפשתי אף אחד אני מבין שקשה לך להבין אבל זה המצב
אתה לא יכול ללכלך על המלון הזה ועל עוד מקומות רק בגלל שלך אין חסימה על המחשב שלך
למה זה אמור לעניין את המלון העבודה שלך ולמה אני יצטרך להיתקע עם סינון כלשהוא שיתקע לי את המחשב או שלא יעבוד לי בגלל שלי כבר יש סינון רק בגלל שאתה צריך אתרוג בעבודה
אתה שומע את עצמך ?
תדאג לחסימה שלך ולרוחניות שלך ותעזוב את האנשים הנורמליים בשקט

נכון, ולכן מה זה קשור למלון כזה או אחר?
אותם אנשים שתיארת הם החליטו (תהא הסיבה מוצדקת ככל שתהיה) שהם סומכים על עצמם ומשאירים מחשב לא חסום, ולכן כולם צריכים לישר איתם קו ולרפד להם הכל? ומה עם אוטובוסים ציבוריים רח"ל?
אני משום מה אני מבין את המלון, למרות שבעשור האחרון לא נראה לי שהשתמשתי אי פעם עם wifi במלון בארץ.
סוף סוף מישהו שמבין עניין שכוייח

• הוסף לסימניות
לא לכלכתי על שום ציבור לא הכפשתי אף אחד אני מבין שקשה לך להבין אבל זה המצב
אתה לא יכול ללכלך על המלון הזה ועל עוד מקומות רק בגלל שלך אין חסימה על המחשב שלך
למה זה אמור לעניין את המלון העבודה שלך ולמה אני יצטרך להיתקע עם סינון כלשהוא שיתקע לי את המחשב או שלא יעבוד לי בגלל שלי כבר יש סינון רק בגלל שאתה צריך אתרוג בעבודה
אתה שומע את עצמך ?
תדאג לחסימה שלך ולרוחניות שלך ותעזוב את האנשים הנורמליים בשקט
נו נו
נעצור את הויכוח הטיפשי הזה כאן..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה