דרוש מידע בן מהגרים

• הוסף לסימניות
הבן שלי תושב חו"ל (בגולה) שהוא גם אזרח ישראל, ולומד בישיבה בארץ, קבל עכשיו מלשכת הגיוס סטטוס של בן מהגרים, למשך שלש שנים עד תום לימודיו.
מישהו יודע, או היכן אוכל לראות, את כל הכללים והפרטים, כמה הוא יכול לצאת מהארץ, או כמה הוא חייב לא לשהות בארץ וכו'.
אשמח על כל מידע בנושא,
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה מידע בעניין ככל ויש לך עדיין שאלות בנושא, אשמח לענות לך...
(עבר הרבה זמן... אבל לפי החשבון שלי הוא אמור לסיים את אישור הלימודים בקרוב.. ויש דברים שחשוב לדעת בסיום התקופה)

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה מידע בעניין ככל ויש לך עדיין שאלות בנושא, אשמח לענות לך...
(עבר הרבה זמן... אבל לפי החשבון שלי הוא אמור לסיים את אישור הלימודים בקרוב.. ויש דברים שחשוב לדעת בסיום התקופה)
א) לגבי הבן הזה ששאלתי אז, נראה לי כבר לא חשוב. הוא כבר התחתן בחו"ל וגר בחו"ל. יש משהו שחשוב לדעת? אולי הוא צריך לעשות מעמד בן מהגרים חדש בחו"ל.

אבל,
ב) יש לי עכשיו בן נוסף שלומד בארץ. לפני שנסע עשיתי לו מעמד בן מהגרים בקונסוליה בחו"ל, הוא חוזר הביתה לבין הזמנים (ביום ראשון הקרוב),
עברתי על הכללים אז אני מבין שעם המעמד שקיבל בחו"ל, בעצם הוא לא יכול ללמוד בארץ, ואם שהה יותר מ120 יום (שכך היה בעצם) הוא אמור לשהות עד לביקור הבא בארץ 60 יום הפסק -
אני מבין שהוא צריך בעצם לעשות מעמד בן מהגרים בארץ - שזה משהו אחר ממה שהוא קיבל בחו"ל,
נראה לך שיש בעיה אם יחזור אחרי פסח לארץ, ואז יסדר שם מעמד מן מהגרים שלומד בארץ?

• הוסף לסימניות
א) אם הבן הגדול שמר על הכללים עד יציאתו לחו"ל, אין צורך לעשות כלום ומעמדו כבן מהגרים נשמר.
ב) לגבי הקטן, הוא צריך לסדר אישור לימודים כמו שהבן הגדול קיבל (לא כל אחד זכאי, צריך לבדוק כל מקרה לגופו) ואז יוכל להמשיך את הלימודים בארץ... אבל אם הוא מתכנן לעשות את זה, אז אדרבה, הוא צריך להיזהר שלא לעשות הפסק של 60 יום.
במידה ולא יהיו לו התנאים לסדר אישור לימודים, והוא ניצל את הזכות של שנת שהיה, אכן יצטרך לעשות הפסקה ולשהות בחו"ל 60 יום, ואז הוא יכול לשהות בארץ כל שנה לועזית עד 120 יום (במצטבר)
ככל והוא כן רוצה להמשיך את הלימודים, ניתן למצוא פתרונות ותלוי כל מקרה לגופו, אם תרצה אתה יכול לפנות אלי בפרטי, כי זה תלוי בהרבה דברים

• הוסף לסימניות
אשמח אם תפנה אלי בפרטי, תודה. אין לי אפשרות שליחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש בעצם בעיה, שעכשיו הוא שהה בלי אישור לימודים מעל 120 יום (מחשון), ויחזור בתחילת אייר, ואז יסדר את אישור הלימודים?

• הוסף לסימניות
יש בעצם בעיה, שעכשיו הוא שהה בלי אישור לימודים מעל 120 יום (מחשון), ויחזור בתחילת אייר, ואז יסדר את אישור הלימודים?
בעיקרון לפי הנוהל היבש זה בעיה, אבל בד"כ ניתן לסדר את זה כשיחזור אחרי החגים..
אשמח אם תפנה אלי בפרטי, תודה. אין לי אפשרות שליחה
גם לי אין אפשרות שליחה, אתה יכול להתקשר אלי 083136077

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה