דרוש מידע בניה של חלל- מחוץ לקופסא.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכם
יש לנו חלל שמוצמד לדירה שלנו בביתר. ואנחנו מתכננים להתחיל לבנות אותו.
וכאן אני צריכה את עזרתכם. שוק היחידות בביתר מוצף וקשה. ואני מחפשת רעיונות חדשים מה אפשר לעשות בחלל בגודל 120 מטר. חשבתי על אופציה של מחסנים להשכרה( ילך?). משרדים. או וואט אבר. בטוחה שיהיה לכם רעיונות שלא חשבתי עליהם..
באותה הזדמנות אני מחפשת אדריכלית דווקא מביתר. שהיא לא חות וחברה ושכנה אלא מישהי שעשתה לכם עבודה והייתם ממש מרוצים. חשוב לי מישהי שתבין לעומק מה הולך היום ומה רווחי בנוסף למקצוענות שלה בתחום.
תודה לכולםם

• הוסף לסימניות
יש בביתר כמה מצוינות

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שמחסנים גדולים מושכרים ברגע
ודורשים הרבה הרבה פחות השקעה

• הוסף לסימניות
ליחידות גדולות יש ביקוש גדול מאד...

• הוסף לסימניות
יש את ריקי בונצל - מעולה, ראש גדול, אנושית וזמינה
ללא מזכירות שמתווכות ביניכם
אם תרצי לשמוע עוד, מה אנחנו עשינו מה היא נתנה לנו וכו'
אשמח באישי

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכם
יש לנו חלל שמוצמד לדירה שלנו בביתר. ואנחנו מתכננים להתחיל לבנות אותו.
וכאן אני צריכה את עזרתכם. שוק היחידות בביתר מוצף וקשה. ואני מחפשת רעיונות חדשים מה אפשר לעשות בחלל בגודל 120 מטר. חשבתי על אופציה של מחסנים להשכרה( ילך?). משרדים. או וואט אבר. בטוחה שיהיה לכם רעיונות שלא חשבתי עליהם..
באותה הזדמנות אני מחפשת אדריכלית דווקא מביתר. שהיא לא חות וחברה ושכנה אלא מישהי שעשתה לכם עבודה והייתם ממש מרוצים. חשוב לי מישהי שתבין לעומק מה הולך היום ומה רווחי בנוסף למקצוענות שלה בתחום.
תודה לכולםם
אולם למכירות והרצאות אמור לתת תשואה יפה.

• הוסף לסימניות
אולם לחדר כושר,
מיזוג טוב + מראות על הקיר

• הוסף לסימניות
איזה קומה?
אפשר סטודיו לצילום עם הרבה איבזור, כל אחד מגיע ומצלם.

אפשר גם לעשות מזה משרדים להשכרה או סגורים או פתוחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה