בניית אתר ברמה ממשלתית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
ברצוני להקים אתר ברמה גבוהה מאוד
האתר מיועד לרשימה של כ-3,000 לקוחות.
באתר אמורים להתבצע הפעולות כדלהלן:
הפקת מסמכים אינדווידואלים לכל משתמש ומשתמש בהתאם למצב התיק שלו.
הגשת רשימת מסמכים כדרישת המערכת, רשימת המסמכים משתנה בהתאם לסוג הפעולה הנדרש.
תשלום עבור הנפקת מסמכים וביצוע פעולות.
יצירת מסמכים עם מס' שדות משתנים הנתונים לשינוי ע''י הגולש.
רמת אבטחה גבוהה

אשמח להפנייה למתכנת/ת ו/או חברה בעלת ניסיון בביצוע אתרים בסגנון זה.

• הוסף לסימניות
אני רק הערה קטנה לגבי ניסוח ההודעה.
'רמה ממשלתית' ו'רמה גבוהה מאוד', לענ"ד זה לא הולך ביחד. אתרים ממשלתיים אינם בולטים מבחינת הרמה, אולי להיפך.

• הוסף לסימניות
למה? האתר של ביטוח לאומי מעולה, האתר של רשות המס גאוני!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שפותחת ההודעה התכוונה למורכבות האתר, ולאופיו - טפסים.
ופחות לתת ציון לרמת הממשק של האתרים.

למרות שאתרי הממשלה במגמה של שיפור ושינוי, (ראה ערך ממשל זמין.)

• הוסף לסימניות
שלום אני יכול לטפל באתר כמו שאת צריכה
לדעתי צריך גם אתר וגם מערכת ניהול CRM
צרי קשר :<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני חושבת שפותחת ההודעה התכוונה למורכבות האתר, ולאופיו - טפסים.
ופחות לתת ציון לרמת הממשק של האתרים.

למרות שאתרי הממשלה במגמה של שיפור ושינוי, (ראה ערך ממשל זמין.)
אכן לזה התכוונתי.
אתר ברמה של משרד המשפטים בכל הנוגע לטפסים העברת קבצים חתומים דיגיטלית, אבטחת מידע וכו'.

• הוסף לסימניות
ERG ברמת גן.

נראה לי שהם מנוסים מאד באתרים בדיוק מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
הרב דוטנט באלעד - הקימו מערכת להגשת טפסי ארנונה לעירית אלעד
http://www.haravdotnet.com/

ממליץ מאוד. לא מכיר באופן אישי, אבל אם אני משווה את המערכת שלהם, מול המערכת של - נניח - משרד הכלכלה (מעונות ומשפחתונים), הם טובים פי עשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה