בניית חדר בתוך חלל

• הוסף לסימניות
אנחנו גרים בקומה ראשונה ומצאנו חלל מאוחרי הבית אנחנו בונים שם חדר
הבאנו כמה פועלים , אחרי שפינו את האבנים מתוך החלל הם הזמינו הרבה פלטות של גבס
והם מצפים את כל הקירות כולל תיקרה, חשוב לי לציין שהחדר די מיושר רק צריך קצת ליישר ולצבוע
האם זה פיתרון טוב לעטוף הכל בקירות גבס או שהם באו לחסוך עבודה של יישור החדר

הוא טוען למשל שהקיר גבס שהוא שם על התקרה במרחק מסוים מהתיקרה המקורית זה פיתרון לרטיבות אם תהיה

בבקשה מי שמבין בזה , יעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
לפי מה שאתם כותבים שהחדר די מיושר -צריך להבין .
אם אלו קירות חיצוניים של הבנין ברור שעדיף לוחות גבס הרבה יותר זול וגם פחות זמן עבודה מלהחליק את כל הקירות.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה לא החדר שאני איבדתי.:D

וברצינות!
קירות גבס יכולים לשמש רק כקירות פנימיים.
אם חלל החדר הקיים אכן אטום ולא סובל מרטיבות וחדירה של מים, אז אין בעיה לצפות בגבס שהוא למעשה קיר פנימי.
גבס לא יחפה על שום בעית רטיבות, הוא מקסימום יסתיר את הבעיה לזמן קצר או אפילו קצרצר, ואחרי שהפועלים יעלמו עם הכסף תגלו שאתם בבעיה רצינית.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק טוב את נושא הרטיבות שרווח מאד בחללים שלא יועדו מראש למגורים.
ועוד נושא שכדאי לבדוק זה האם צריך אותרו לשחרור גז ראשון שלפעמים נמצא במקומות כאלה.
מהנדס אחד טען לי בתוקף שאין שום בעיה, ואילו מהנדס אחר התעקש שחייבים לעשות וונטות לאוורור.
אם המטרה היא רק ליישר את הקירות אז גבס זה פתרון מעולה. אם יש בעיות אחרות צריך לפתור אותם קודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה