עזרה בניית חנות אינטרנטית, וורדפרס/ קונימבו

• פותח הנושא y&m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח מאד אם יש כאן מי שיכול לעזור.
קיבלתי מספר הצעות מחיר לבניית אתר וכולם היו סביב אותו מחיר.
כך שהשאלה שלי עכשיו היא לחלוטין רק על עדיפות התמורה.

עד כמה משמעות יש להעדפת בניה בקוד פתוח.
אלו שהציעו בניה בוורדפרס, הציגו אתרים מאד מעוצבים ויפים.
אבל נפלו בפסיכולוגיית השימוש.
הכל היה מסורבל יותר, ותהליך הקניה ארוך יותר.

קונימבו לעומת זאת, הרשימו מאד במערכת מהירה יעילה,
שנותנת מענה לפסיכולוגיית שימוש ומונעת נשירה שבמעבר מדף לדף וכו'

מה לדעתכם עדיף?
ואלו נקודות עלי לקחת בחשבון לפני הצעד של בחירת החברה/ בונה האתרים?

• הוסף לסימניות
הקפצה.
אשמח לשמוע את דעתכם.

• הוסף לסימניות
@y&m אני מכירה את שתיהם
את יכולה לפנות אלי למייל בחתימה ואנסה לעזור לך

• תודה
Reactions: y&m
  • הוסף לסימניות
אני מכירה בעלי חנות שבנו אתר בוורדפרס, השקיעו המון כסף בעיצוב, יצא מדהים! אבל..... אחרי תקופה הם שילמו מחדש לקונימבו (זה אפילו לא עלה הרבה יותר ממה ששילמו לאתר הראשון..)
למה שילמו מחדש?
האתר הראשון עבד טוב כל עוד לא הכניסו בו יותר מדי פריטים.
(תבררו, מיועד לכמה אלפים)
חנות שמוכרת המון פריטים, וצריכה גם חוויית משתמש, זה לא מספיק לה.

כדאי לכם לשוטט קצת באתרים של חנויות משלנו... לבדוק חוויית משתמש, ולא להתבייש להרים טלפון לבעלי החנות, המון פעמים יענו לכם מאד יפה!
בהצלחה

• תודה
  • הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי אנסה למקד אתכם לפי הצרכים.
אם יש משהו מסויים שאתם צריכים שיהיה לכם באתר יתכן שתוכלו להשתמש עם וורדפרס ולא יהיה לכם צורך עם פלטפורמה אחרת.
הרבה מהאתרים ברחבי העולם בנויים בוורדפרס, ובוורדפרס אפשר למצוא פתרונות לצרכים רבים ללא צורך בקוד.

• תודה
  • הוסף לסימניות
האם יש כזה דבר שילוב של שני אתרים עם אינטרקציה ביניהם? על אותו דומיין.
נניח אתר תוכן בוורדפרס ששולח אח"כ את הקונה לבצע את הרכישה על פלטפורמה של קונימבו?
או שזה דבר מדומיין של מי שלא מבינה בתחום?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שכפתור הרכישה בעצם יישלח את הקונה לאתר אחר.
אבל למה אתם מעוניינים לעשות כך?
אולי אוכל למקד אתכם יותר ברור, ואולי אפשר לעשות הכל בוורדפרס.

• תודה
  • הוסף לסימניות
אולי אוכל למקד אתכם יותר ברור, ואולי אפשר לעשות הכל בוורדפרס.

כולם אומרים שאפשר לעשות הכל בוורדפרס.
ואני מאמינה שאכן כן, איכשהו בשיטוט עד כה אתרי וורדפרס הרבה יפים.
אבל הרבה יותר מסורבלים, פחות לוקחים את חווית המשתמש ופסיכולוגיית שימוש.
מה שמעניין אותי תכל'ס מה מצליח יותר למכור ופחות נטישה באמצע התהליך.

• הוסף לסימניות
ניתן לבדוק כמה אחוזים משתמשים בוורדפרס וכמה בפלטפורמות אחרות.
יש כמה דעות בסקרים, הצד השווה שבכולם שהיא הפלטפורמה שמשתמשים בה יותר מכל פלטפורמה אחרת נכון להיום.
אבל בוורדפרס ניתן לעשות גם אתרים נקיים מאוד וגם אתרים מורכבים מאוד, וזו בעצם המעלה של וורדפרס.
לדוגמה אפשר לעשות בוורדפרס גם אתר שכל מוצר יהיה רק תמונה עם כפתור קנה שמעביר מייד לתשלום פייפאל, ומצד שני אפשר להכין מוצר שיהיה בו הרבה שדות וגם אפשרות שהלקוח יוכל לעצב את המוצר של עצמו בתוך האתר, ואחר כך הרבה שדות למילוי בקופה וכו'.

• תודה
  • הוסף לסימניות
ניתן לבדוק כמה אחוזים משתמשים בוורדפרס וכמה בפלטפורמות אחרות.

לא תמיד זה אומר.
וורדפרס זו אפשרות בינלאומית בעוד קונימבו זאת פלטפורמה ישראלית מקומית צעירה יותר.
הנקודה היא מה רמת שביעות הרצון ואחוזי המכירה בכל פלטפורמה.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את קונימבו, אבל וורדפרס זו פלטפורמה שתוכל לאפשר לכם (כמעט) כל מה שתרצו בטווח העיצובים, והפונקציות שתרצו, והיא לא נמכרה כי היא לא עולה כסף. ואם תשתמשו בה לא תצטרכו לשלם למי שייצר אותה (רק אחסון ודומיין בכל מקום שתרצו).
זו פלטפורמה שאולי גם התחילה כמשהו מקומי וקטן, אבל דיברה בעד עצמה, והמשתמשים שלה כנראה שמהם יש שאהבו אותה, כך שהיא כבשה את הרשת ללא כלי מלחמה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
אפשר לציין שהמעלה העיקרית של וורדפרס (ושוב אני מבהיר שאת קונימבו איני מכיר ואני מדבר רק על וורדפרס) היא שיש לה הרבה תוספים ועיצובים, וביניהם גם אלמנטור, כך שבס"ה מטבע הדברים הלקוח עלול לרצות בשינויים והוספות, הן מצד הטכני והן מצד החזותי, ואפילו הלקוח עשוי במוקדם או במאוחר לרצות להוסיף מערכות נוספות בתוך האתר, ואם בוורדפרס עסקינן שיש לה תוספים רבים אפשר בקלות להוסיף הרבה דברים שרוצים.

• תודה
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,
עשיתי חיפוש על קונימבו וזה מה שמצאתי
האם יש למישהו מידע עליהם??
אשמח מאוד לכל בדל מידע
ואם יש כאן מישהו שמבין באתר מכירות טוב
אשמח שירשום אם אפשר להתייעץ איתו
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה