דרוש מידע בניית מכונה בשילוב אוטומציה- אב טיפוס, משהו התנסה?

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון ואני זקוקה לביצוע שלו -
מהנדס מכונות
אני רוצה דבר ראשון לבנות אב טיפוס בארץ
ואח"כ אם ילך אשלח לייצור בסין
משהו התנסה עם דבר כזה?
למשהו יש מידע איפה ניתן לקבל שרות כזה?
האם יש למשהו מושג על כל דבר בנושא
אשמח לשיתוף
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל יותר מידע? [כמובן לא כזה שיגרום לגניבת הרעיון]

• הוסף לסימניות
במילה אחת: בלאגן.

יש לכם כיסים עמוקים, זמן, ואומץ?
תתחילו את המסע.

לא אומר את זה בשביל לייאש על ההתחלה, אלא כדי שתדעו למה אתם נכנסים ולא תתייאשו אחרי שכבר שרפתם מלא כסף.

אז בגדול צריך למצוא מהנדס מכונות, אפשר למצוא בקלות בגוגל, לחתום על NDA (הסכם סודיות), לשלם על פגישה ולקבל אינדיקציה ראשונית להיתכנות, הערכת זמנים גסה וחישוב עלויות בהתאם.
לעשות את זה עם עוד מהנדס.
ולקבל החלטה לאן פניכם מועדות.

בדר"כ חבר מביא חבר וכל אחד יש לו את אלו שהוא עובד איתם..

אלו סבבים של תכנון, ניסוי ותעיה או תהיה, כל פיפס עולה כסף.
ומשקיענים פוטנציאליים מצטרפים רק בהמשך.
כי רעיונות על הנייר לא שוות היום כלום. רק אב-טיפוס עובד ותוכנית עסקית ברורה.

נ.ב. מהנדס מכונות זה לא בהכרח מה שאתם צריכים, אפילו שנראה לכם כרגע, יש המון מקצועות דומים אבל שונים, והרבה תתי תחומים.
נ.ב.2. יש לי מספר אנשי קשר, תפנו לגימייל שלי lamdan.yadan ואשלח לכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה