בניית מקצב

• הוסף לסימניות
כשאני בונה מקצב אני עושה באסים לאקורד c, ושאני מנגן עם המקצב, כשאני עושה למשל אקורד e הליווי האוטומטי עושה באסים גבוהים. יש אפשרות לתכנת את המקצב שהבאסים יהיו יותר נמוכים?

• הוסף לסימניות
אם זה קורג אתה צריך לשנות ב cv שהכל יהיה מוגדר של ישנה כשמחליפים קורד..
..אם לא הסתדרת אשמח לך באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיח נאו;1742982:
כשאני בונה מקצב אני עושה באסים לאקורד c, ושאני מנגן עם המקצב, כשאני עושה למשל אקורד e הליווי האוטומטי עושה באסים גבוהים. יש אפשרות לתכנת את המקצב שהבאסים יהיו יותר נמוכים?

גם לי יש בעיה דומה. המקצבים החסידיים הבנויים מבס של C ו- A, כשאני מעלה למשל שתי טונים או שלוש, זה הופך לC וA גבוה.
מדובר בטיירוס.

• הוסף לסימניות
צריך לשחק בליין של האקורד להגדיר מאיזה עד איזה אוקטבה
לבעלי קורג menu אפשרות שלישית משמאל , (לא זוכר מה השם בעל פה )

• הוסף לסימניות
הצלחתי לסדר את הבאס אבל רק אם אני עושה על אותו תו באס. אבל בבאסים שאני עושה למשל דו, ודו שבאוקטבה מעליו, במקצבי רוק וחסידי איטי. אני לא מצליח לסדר שיהיה נמוך

• הוסף לסימניות
למישהו יש תשובה איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מישהו בונה מקצבים? אני חייב עזרה.

• הוסף לסימניות
דוד מרדכי?

• הוסף לסימניות
הצלחתי לסדר את הבאס אבל רק אם אני עושה על אותו תו באס. אבל בבאסים שאני עושה למשל דו, ודו שבאוקטבה מעליו, במקצבי רוק וחסידי איטי. אני לא מצליח לסדר שיהיה נמוך והאורגן הופך אותו לבס על אותו תו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה