בניית סטודיו חדש

• הוסף לסימניות
אני בדרך לשיפוצים כלליים בבית
בינהם - אני מתכננת בניית סטודיו - כ-30 מ"ר
אשמח לכל עיצה- לתכנון הסטודיו
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סטודיו למה? להשכרה לזוג , או אולי סטודיו לעבודה מהבית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;926770:
סטודיו למה? להשכרה לזוג , או אולי סטודיו לעבודה מהבית?
היה נראה לי שזה ברור שמדובר בסטודיו לצילום...

• הוסף לסימניות
כן כי את בפורום צילום, אך למי שנכנס דרך הודעות מהיממה האחרונה ולא מסתכל....

• הוסף לסימניות
30 מטר זה מאוד גדול.למה את מייעדת את הסטודיו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;926788:
30 מטר זה מאוד גדול.למה את מייעדת את הסטודיו?
צילומי ילדים - בעיקר.
והבנתי שטח כזה מומלץ ביותר בשביל הרחקה טובה מהרקע + התרחקות מספיקה לצילום (מתחלק בערך 9 מ' אורך על 4.5 רוחב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;926775:
כן כי את בפורום צילום, אך למי שנכנס דרך הודעות מהיממה האחרונה ולא מסתכל....
אז אחרי שלא הבין על מה ההודעה והסתקרן (כנראה, אחרת לא היה מגיב ושואל) - שיטריח את עצמו לראש העמוד לבדוק באיזה פורום זה פורסם... ;)

פותחת השרשור: 30 מ"ר זה דווקא די קטן (לעניות דעתי: זה המינימום בשביל סטודיו לצילומי ילדים. כמובן יש פה בפורום בנות שמצלמות בסטודיו קטן יותר, אבל זה גם נראה בהתאם. כשיש מבוגרים או כמה מצולמים ביחד הן מצלמות בזווית רחבה ויש עיוותים, ואין להן אפשרות להרחיק נורמלי מהרקע וכו').
אבל 4.5*9 זה 40 מ"ר, לא 30, וזה דווקא גדול מאוד. אצלי בסטודיו יש נדמה לי 5*7 וקצת, וזה פשוט תענוג. המצולמים רחוקים מאוד מהרקע, אני מצלמת עם עדשת פריים (עדשה ללא זום) => עדשה איכותית יותר. כשהייתי עם מצלמת קרופ זה היה 60 מ"מ, היום עם פול פריים זה 85. זה אומר שאין עיוותים, והאיכות האופטית גבוהה מאוד. רק במשפחות שלמות אני עוברת לזווית רחבה יותר, ועדיין נשארת על בערך 60 מ"מ על פולפריים.
כמובן יש מקום בצדדים ככה שהמטריות לא עולות על הרקע ולא מסנוורות את המצלמה... בקיצור - תענוג.

אם אצלך זה יהיה 4.5*9 תוכלי לעשות באחורי החדר (נניח על פני 2 מתוך ה-9 של אורך החדר) לעשות חדר הלבשה או המתנה או כל דבר אחר.

• הוסף לסימניות
למשפחות זה באמת נחמד.
רבקה, בגלל זה שאלתי למה הסטודיו מיועד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;926808:
אבל 4.5)9 זה 40 מ"ר, לא 30,
צודקת, אני עדיין לא סגורה סופית על המידה המדויקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה