בניית פורום בוורדפרס

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך בונים פורום בוורדפרס (להורים בבי"ס), האם צריך פלאגין מיוחד או שמשתמשים בתגובות הרגילות של וורדפרס?
תודה

• הוסף לסימניות
bbpress, כמובן.

פותח על ידי צוות וורפדרס. התוסף הקלאסי.

• הוסף לסימניות
האם הפורום הזה תומך עברית?

• הוסף לסימניות
ניתן לעשות דרך התוסף פורום שהמליצו כאן, את האפשרות שלניק חדש יהיו 5 הודעות ראשונות שיתפרסמו בפורום רק לאחר אישור של מנהל הפורום,
ולאחר כ-5 הודעות של הניק אז ההודעות שלו יעלו אוטומטית לפורום?
(כמו שקיים במערכת פורומים של פרוג)

אם לא דרך התוסף הזה, אז ישנה אפשרות אחרת?

אשמח לתשובות בהקדם משום שהדבר מאוד דחוף לי.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפורת;1409329:
ניתן לעשות דרך התוסף פורום שהמליצו כאן, את האפשרות שלניק חדש יהיו 5 הודעות ראשונות שיתפרסמו בפורום רק לאחר אישור של מנהל הפורום,
ולאחר כ-5 הודעות של הניק אז ההודעות שלו יעלו אוטומטית לפורום?
(כמו שקיים במערכת פורומים של פרוג)

אם לא דרך התוסף הזה, אז ישנה אפשרות אחרת?

אשמח לתשובות בהקדם משום שהדבר מאוד דחוף לי.

תודה מראש.

אולי כדאי שתבדקי את זה https://wordpress.org/plugins/bbpressmoderation/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1409533:
זה דורש משאבים ושרתים הphpBB בשונה מוורדפרס
איזה משאבים ואיזה שרתים?

בסך הכל דרוש עוד מסד נתונים אחד.
נכתב ע"י ציפורת;1409552:
וניתן לשלב את זה בתוך אתר וורדפרס?
יש פלאגין שעושה את זה, אני אישית לא חשוב שזה בריא.

מה שאני עושה בד"כ זה להלביש את העיצוב של האתר על הפורום - ככה שנראה שמדובר באותו האתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;1409621:
איזה משאבים ואיזה שרתים?

בסך הכל דרוש עוד מסד נתונים אחד.

יש פלאגין שעושה את זה, אני אישית לא חשוב שזה בריא.

מה שאני עושה בד"כ זה להלביש את העיצוב של האתר על הפורום - ככה שנראה שמדובר באותו האתר.
בדקתי באתר שם וזה דורש לא מעט תוכנות, גם שרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1409632:
בדקתי באתר שם וזה דורש לא מעט תוכנות, גם שרת
כגון?
וגם וורדרפס צריך שרת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה