כללי בניית תוכן ענינים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש פה צדיק / ה מבין יושבי / ות פרוג שיכול / ה לכתוב כללים מפורטים לבניית תוכן ענינים באינדיזיין?? (יש לי כללים אבל כנראה חסר משהו כי זה פשוט לא הולך...)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תוכן ענינים מבוסס על סגנון פיסקה,
הפעולה אוספת את המילים של סגנון פיסקה מסויים, למשל "כותרת"
ואת העמ' בו נמצאו המילים בסגנון פיסקה זה, כולל נתונים נוספים לעריכה.
הפקודה נמצאת ב:
layout>
Table of Content

נסו לעבוד עם זה ותכתבו במה נתקעתם.

• הוסף לסימניות
יש לי סגנונות והכל מוכן...
משום מה כשאני מסיים להכין הכל וסוגר את החלון של תוכן ענינים טעון לי בעכבר רק הכותרת והשורות הבאות של התוכן לא עולות...

למה זה קורה???????????

• הוסף לסימניות
תבדקי שבתיבת הדו שיח הגדרת לו את הכותרות

• הוסף לסימניות
כשאת יוצרת תוכן העניינים, יש לך תיבה ששם את מגדירה לו איזה סגנון יהיה בתוכן.
אם אני זוכרת נכון, אז יש למטה תיבה שצריך לכתוב "הוסף" או משהו כזה.
אם לא תסתדרי, יידעי אותי ואחפש לך

• הוסף לסימניות
לאחר שהגדרתם בתיבה את מאפייני התוכן
סמן העכבר טעון בטקסט
מקמו אותו במסמך ואז תופיע לכם כל הרשימה.
או שבחרתם קודם תיבת טקסט ריקה ושם יתמקם הטקסט.
זאת הכוונה?
או שלא מופיעים כל מילות הפיסקה שבחרתם והעמודים בהם הם מופיעים?

• הוסף לסימניות
מופיע לי רק הכותרת : "תוכן ענינים" כאילו חסר פה איזשהו פקודה שיאסוף לי את כל הכותרות...

• הוסף לסימניות
הבנתי את הטעות שלי אבל עדיין אני לא מצליח.
התוכן עולה לי אבל כל דבר בנפרד דהיינו: הכותרת - בתיבת טקסט נפרדת ומספר שורות בתוכן גם בעוד תיבה וכך הלאה...
למה זה קורה???

• הוסף לסימניות
אולי יש שם סימן שבירת טקסט לתיבה הבאה?
אם כן, תעשו חפש-החלף לאנטר.

• הוסף לסימניות
צילום מסך?

• הוסף לסימניות
אין לי מה לשים צילום מסך אבל יכול להיות שהבעיה היא:
כשאני מעלה את התוכן נכתב לי גם בכותרת הרצה "תוכן ענינים"
יש פה מישהו שמוכן להציל אותי?

• הוסף לסימניות
אני בודקת אצלי ותיכף אעלה לך מה לדעתי יכולה להיות הבעיה

• הוסף לסימניות
הרבה מוכנים לעזור לך.
אבל אם לא תעלה איזה קובץ, או לפחות צילום מסך, זה קשה יותר.

• הוסף לסימניות
אוקיי. הדרך שידוע לי שעושים זאת היא ליצור תיבת טקסט שאפשר להגדיר לה מיקומים ע"י הטאב, כלומר להגדיר איפה תתחיל הכותרת, איפה יהיה המספר ואם יהיה לידר.
מגדירים סגנון לכותרת של תוכן העניינים וגם סגנון לתת כותרת אם יש.
אחר כך, בתיבת הדו שיח של התוכן העניינים [זו שונתנו10 העלה] צריך לעמוד בצד שמאל על הסגנון שרוצים, להעביר אותו לצד השני ולהגדיר לו את הסגנון שקבעת לו לתוכן העניינים.
וכנ"ל לתת כותרת אם יש.
אחר כך כשהסמן מלא בתוכן, להכניס אותו לתיבת הדו שיח של התוכן עניינים שיצרת מקודם.
זו הדרך למדתי לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
אנסה שוב למרות שכבר ניסיתי מליון (!) פעם!!!
תמנתי - תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כשאתה יוצר את תיבת הדו שיח של תוכן העניינים, תלחץ על אלט ופרינט סקרין ותעלה תמונה, ככה אפשר יהיה לראות אם התפספס לך משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה