עזרה בניתי חדר להשכרה למשרד/קליניקה. בכמה להשכיר אותו ?

• הוסף לסימניות
בניתי חדר במודיעין עילית, בקומת כניסה (כניסה פרטית), ואני מעוניין להשכיר אותו למשרד/קליניקה.
החדר הוא כ-13 מ"ר נטו + שירותים (השירותים הוא חוץ מה-13 מ"ר).
אני מעוניין להשכיר אותו לימות החול בלבד (מראשון בבוקר עד חמישי בערב, ובסופי השבוע השוכר יקח את הציוד לביתו או שיאחסן אותו בארון שבתוך החדר).
באיזה מחיר לפרסם כזה חדר ?
אני מעוניין לפרסם במחיר 1000 ש"ח לחודש (לימות החול), לא כולל מזגן (כלומר שיהיה מונה על המזגן, והשוכר ישלם על זה בנפרד). האם המחיר הזה נראה הגיוני ?
(וכן האם באמת כדאי להפריד את מחיר המזגן, או להעלות קצת את המחיר ולהכליל את המזגן).
תודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
אם אתם צריכים שהוא יפנה אותו בכל הסופי שבוע זה לא נקרא שכירות חודשית
אולי להציע לשוכר הנחה על כך שהוא מפנה משם את הדברים בכל יום חמישע, ולציין את זה בחוזה בצורה מאד ברורה (כי אם זה לא ברור זה ערובה לבעיות ).
מכיון שזה לא דבר מקובל. אלא אם כן תשכירו את זה לפי שעות ואז תעשו בה כרצונכם בשאר הימים.

• הוסף לסימניות
בניתי חדר במודיעין עילית, בקומת כניסה (כניסה פרטית), ואני מעוניין להשכיר אותו למשרד/קליניקה.
אני מעוניין להשכיר אותו לימות החול בלבד (מראשון בבוקר עד חמישי בערב, ובסופי השבוע השוכר יקח את הציוד לביתו או שיאחסן אותו בארון שבתוך החדר).
אני מעוניין לפרסם במחיר 1000 ש"ח לחודש (לימות החול), לא כולל מזגן (כלומר שיהיה מונה על המזגן, והשוכר ישלם על זה בנפרד). האם המחיר הזה נראה הגיוני ?
(וכן האם באמת כדאי להפריד את מחיר המזגן, או להעלות קצת את המחיר ולהכליל את המזגן).
תודה מראש לכל העוני
לא מכיר את המחירים במודיעין עילית אני מאמין שהמחיר צריך להיות פחות באזור השלושים אחוז פחות מהשכרה רגילה. בכל אופן נשמע שהמחיר הוגן פלוס רק צריך למצוא מי שעובד בלי הרבה ציוד שיכול להיכנס בקלות לארון נעול. חשבון חשמל מקובל שהשוכר משלם ולכן לא רואה צורך להכליל במחיר.

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל העונים
נתונים חסרים:
יש ריהוט?
בשבת אתה רוצה אותו פנוי ושקט או רוצה להשתמש בו?
אם רוצים להשתמש בחדר צריך למצוא דרך לחשב חשמל / מים.
בנוסף, אם זו קליניקה או אפילו משרד עם חומר של לקוחות יש בעיה אתית משמעותית בהשארת חומרים במשרד, אא"כ יש שם ארון נעול.
אישית לא הייתי רוצה להשאיר מקום עבודה יקר עם ציוד (מחשב, כורסאות, חומרים רגישים או אפילו מוצרי איפור וטיפוח אם פותחים שם מכון יופי וכו') למישהו אחר בסופ"שים.

• הוסף לסימניות
אולי לסופרים
ולבנות ארון תואם שנסגר על הציוד שלו מסביב

• הוסף לסימניות
מאד הגיוני
לכאלה שעובדות מהבית ומחפשות חדר שקט - הייטק וכו
לאדריכליות שצריכות לקבל לקוחות במקום מסודר
קליניקה
לסת״ם ועריכה

ואם כל החדר בשביל העובד או עובדת 1000 זה סביר
(הייתי מעדיף שלא יחשבנו את המזגן מחוץ לזה נותן תחושה מעצבנת לדעתי)

וחייב ארון נח או לסגור את העמדה בצורה נוחה.

מכיר מקרוב 500 שח לחדר משותף של 2.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה