התייעצות בני ברק או ברכפלד

הייתי בביתר תקופה ארוכה--- וזה נושא מזעזע
ילד בן 3 נוסע לבד באוטובוס!!!!!!!
ובן הארבע כבר לוקח איתו את בן השנתיים!!
לא הגזמתי--- מבטיחה.
ובגינות-- ילדים לפני חלאקה הולכים לבדם- אמיתי!
ויש בביתר מכוניות ואוטובוסים--
והמון אנשים יראים ושלמים אבל גם אנשים אחרים!!!!!
לא קשור לעיר
ענין של סיגנון ובית
כי אני(בקרית ספר) לפני כשבועיים
ירדתי מהאוטובוס, ועלתה אליו בת של שכנה שלי בת 9
עם 2ילדים קטנים ותינוק בעגלה
והעלתה אופניים לילד ובימבה ליד השני :eek:
לא מטורף?

והסטייל - בב"ב אני לא אקנה נעליים לילד בן 5 ב350 ש"ח - מוגזם!!
הכל שם אופנה, מותגים וסטייל
סטייל?
איפה?
בבזאר לב העיר? בעזרה ואחוה?
הכל תלוי איפה את מחליטה לקנות?
בכל עיר תוכלי לציין זאת,
מותגים בירושלים, או חיפה... יש הכל ובכל מקום !

גיסתי גרה בביתר, ובחיים לא!!
אם אין לך משפחה, אין לך מה לחפש שם!
והסטייל - בב"ב אני לא אקנה נעליים לילד בן 5 ב350 ש"ח - מוגזם!!
הכל שם אופנה, מותגים וסטייל
מעניין אם כן שמרטי ונעלי ביתר כל כך עמוסות, והמכירה של ה35 שח בכלל...
לדעתי יש אנשים מסויימים חולי מותגים והם גרים בכל מקום.
כן אני יודעת שהגינה אצלינו אמנם מצויינת, אבל לבית ספר האזורי לא אשלח את ביתי...

אני לא מבינה את אלו שמשווים את המגורים בסביבה מעורבת פעם להיום.
ירידת הדורות היא לא נחלת החרדים בלבד. תבינו שאם אצלנו מתלוננים על זה אז מה קורה בציבור הכללי. הפתיחות שם לצערנו, עברה כל גבול אפשרי.
לדעתי, מי ששוקל לגור בסביבה שכזו היום צריך לשאול רב. ולא להסתמך על פסקים של רבנים מפעם.

צדדים לכאן ולכאן.
בכל עיר יש מעלות וחסרונות.
בני ברקים - פטריוטים לעיר שלהם מאד, אך אנשים מבחוץ לא מבינים איך חיים בה.
למי שלא ראה את המאמר של ולדר על בני ברק והבני ברקים, פורסם ב"במה" האחרון - מומלץ (לא מצאתי קישור ברשת)

לא. זה הטור הקודם. כנראה לוקח להם זמן להעלות את הטור לרשת.
הטור הזה שהעלתי, באיזה גיליון הוא הופיע ?
אני לא מוצא אותו עדיין בגליונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה