בני שבוע

• הוסף לסימניות
סורי בטעות העלתי את הקבצים ככה......

תיקנתי....

• הוסף לסימניות
הראשונה חשוכה,
השניה, מרוב פונפונים לא רואים ת'ילדים, הם אמורים להיות הנושא, לא?
השלישית יצאה הכי סבירה מבחינת הקומפוזיציה והתאורה.
מותק של תאומים.

• הוסף לסימניות
עיבדתי קצת מלמעלה

רק להוריד את האדום חום הזה מהפנים
פוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פעמון;1654295:

אני לא צלמת אבל נהנית מאוד מהפורום. מהתמונות, מלימוד מושגים אב בעיקר בעיקר מהפרגון פה בין כולם.
רק יש לי שאלה: באמת עושים עיבוד לכל תמונה? זה לא יותר אמיתי לראות את התינוקות עם קצת פצעים וקצת כתמים?
אני מבינה שאם ילד "חלקה" בדיוק נפל ויש לו פצע בולט אפשר לעשות עיבוד ולנקות את זה כי לא תמיד הוא כך וחבל שדוקא בתמונות החלקה זה יהיה אבל סתם כל ילד וכל תמונה?
ואגב אני אוהבת את התמונה עם הפונפונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי;1655041:
אני לא צלמת אבל נהנית מאוד מהפורום. מהתמונות, מלימוד מושגים אב בעיקר בעיקר מהפרגון פה בין כולם.

יש!!!

נכתב ע"י רי;1655041:
רק יש לי שאלה: באמת עושים עיבוד לכל תמונה? זה לא יותר אמיתי לראות את התינוקות עם קצת פצעים וקצת כתמים?

אמיתי מאוד ויש גם תמונות עם הפצעונים למזכרת אבל זה תמונות של פוסטר, שלא מתאים פנים פצועות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1655060:
יש!!!

אמיתי מאוד ויש גם תמונות עם הפצעונים למזכרת אבל זה תמונות של פוסטר, שלא מתאים פנים פצועות.

הבנתי! זה כבר יותר הגיוני. ותודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה