עזרה בנק מזרחי- למה אי אפשר לבצע העברה דרך האתר?

• הוסף לסימניות
כל הזמן מופיע כך:
1595180491752.png

מישהו נתקל בזה גם? יש דרך כלשהי לבצע העברה באתר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה עבד בעבר?
לא יצא לי להיתקל בזמן שעבד..
אבל ניסיתי רק לאחרונה
די מוזר שזה לא אפשרי.
מה עושים כל מי שנמצא בבנק מזרחי? איך מבצעים העברה, מגיעים לסניף?:confused:

• הוסף לסימניות
אפשר טלפונית.
ואני ביצעתי היום 3 העברות כרגיל

• הוסף לסימניות
אני גם במזרחי, היו לי הרבה אי-הבנות על כל מיני דברים בבנק המוזר הזה.
בנוגע להעברות בנקאיות, אז איך שהבנתי שהעובדים מעמיסים את כל הכסף - מטבעות ושטרות, ושולחים בצורה אנושית לחשבונות המוטב, כי אין כמו אנושיות, ועכשיו בגלל הקורונה, זה לוקח קצת זמן...

• הוסף לסימניות
אפשר דרך הטלפון.
אולי אין לך הרשאה מלאה לבצע פעולות דרך האתר, רק לראות נתונים?

• הוסף לסימניות
לי זה לא עבד אף פעם.
אז ביקשתי מהפקידה שתפתח לי את האפשרות, ופתחו לי.

• הוסף לסימניות
לי זה לא עבד אף פעם.
אז ביקשתי מהפקידה שתפתח לי את האפשרות, ופתחו לי.
אז באמת צריך הרשאה מיוחדת בשביל זה? לא מספיק להתחבר לחשבון?

• הוסף לסימניות
אז באמת צריך הרשאה מיוחדת בשביל זה? לא מספיק להתחבר לחשבון?
לא מספיק להתחבר לחשבון, צריך הרשאה מיוחדת.
אני ביקשתי מהפקידה.
היא שאלה אותי כמה תקרת משיכה ליום וכמה תקרה לחודש. ופתחה לי.
אפשר לנסות לשלוח הודעה לפקיד, לא חייב להתקשר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם.
זה באמת היה בגלל חוסר הרשאה.
הסתדר ב"ה.

• הוסף לסימניות
יש לזה שתי סיבות עיקריות (גם למי שיש את כל ההרשאות)
א. באתר כמו בכל הבנקים כאשר עובר כמה דקות ללא פעילות האתר מפסיק את החיבור , ובבנק מזרחי בשונה מכל הבנקים לא תמיד זה מוצג שהאתר לא מחובר כבר לחשבון ולכן כאשר אתה מנסה לבצע העברה הוא לא נותן כי הוא בעצם לא מחובר
ב. אני ניסיתי כבר כמה לילות להעביר כסף לאחר השעה 12:00 בלילה ולא הצלחתי , לאחר שהתקשרתי לתמיכה טכנית הובהר לי בזה הלשון : בשעות הלילה יש עיבוד נתונים ולכן לא תמיד אפשר לבצע העברות , זה תלוי בשעות ואין להם אפשרות לדעת בד''כ בשעה 04:00 לפנות בוקר זה מסתדר . זה מוזר מאוד אבל אלו בדיוק המילים שאמרו לי בקו התמיכה הטכנית שלהם

• הוסף לסימניות
יש לזה שתי סיבות עיקריות (גם למי שיש את כל ההרשאות)
א. באתר כמו בכל הבנקים כאשר עובר כמה דקות ללא פעילות האתר מפסיק את החיבור , ובבנק מזרחי בשונה מכל הבנקים לא תמיד זה מוצג שהאתר לא מחובר כבר לחשבון ולכן כאשר אתה מנסה לבצע העברה הוא לא נותן כי הוא בעצם לא מחובר
ב. אני ניסיתי כבר כמה לילות להעביר כסף לאחר השעה 12:00 בלילה ולא הצלחתי , לאחר שהתקשרתי לתמיכה טכנית הובהר לי בזה הלשון : בשעות הלילה יש עיבוד נתונים ולכן לא תמיד אפשר לבצע העברות , זה תלוי בשעות ואין להם אפשרות לדעת בד''כ בשעה 04:00 לפנות בוקר זה מסתדר . זה מוזר מאוד אבל אלו בדיוק המילים שאמרו לי בקו התמיכה הטכנית שלהם
אשכול מלפני 4.5 שנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה