- הוסף לסימניות
קניתי אורגן PSRSX700
אשמח לדעת איך מתכנתים את הבנק של האורגן
אשמח לדעת איך מתכנתים את הבנק של האורגן
יש את הלחצן keyboard harmony/arpeggio נכנסים אליו דרך menu שזה התפריט ויש שם כל מיני אפקטים מעניניםקניתי את האורגן בדיא'ז בראשון לציון
אחרי בירורים ושיטוטים רבים.
קניתי את האורגן בעיקר לצורך שחרור וכיף ופחות בשביל להתמקצע.
ולכן אני לא יודעת הרבה מידי על האורגן (אני כן יודעת איפה יש דברים יפים אבל לא יותר מדי ולכך גם אני אשמח אם יוכלו לשתף אותי בדברים יפים שהוא יכול לבצע)
מקווה שאתה יודע על הכפתור direct access שאיתו מגיעים לכל ההגדרות,יש את הלחצן keyboard harmony/arpeggio נכנסים אליו דרך menu שזה התפריט ויש שם כל מיני אפקטים מענינים
נ.ב יש לי 900 לא יודע אם זה יהיה גם ב700 אבל תנסו
ממש תודה באמת לא הבנתי מה הלחצן הזה,משהו יודע אולי איך עושים מקצבים אשמח מאוד למדריך קצרצר תודה!מקווה שאתה יודע על הכפתור direct access שאיתו מגיעים לכל ההגדרות,
כלומר, אם לוחצים עליו ואז על כפתור כלשהוא, הוא מעביר אותך להגדרות של הלחצן הזה...
אני ינסהחשבתי שרק באורגניות של קורג אפשר לעשות מקצבים,
אבל בכל אופן, אתה יכול להיכנס ל mixer של מקצב כלשהוא, ושם לשנות וכו'.
בהצלחה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים