דרוש מידע בסוף זה קורה אוטובוס ממודיעין עילית לת"א!!!

• הוסף לסימניות
א"א לצאת מהנתיב המהיר לב"ב, היציאה הראשונה זה בתוך ת"א.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות תחנה ליציאה ברגל
אתם מכירים את האזור?
אין אפשרות כזו כי זה באמצע כביש בינעירוני ללא יציאה למכוניות ובוודאי לאל לאנשים...
וזה גם לא תועלתי לנוסעים לב"ב כי הפקקים מתחילים אחרי הפניה לכיוון בני ברק

• הוסף לסימניות
הזמנים בעיקר בשעות הבוקר וקצת בצהריים. ממודיעין עילית
ומשפירים למודיעין עילית קצת בבוקר ועד 4 בצהריים.

לכאורה זה טוב לכל איזור גוש דן.
ולא רק לתל אביב.

• הוסף לסימניות
מחניון שפירים יוצאים שאטלים חינם.
לאיזור הבורסה (רכבת מרכז) ברמ"ג, ולאיזור הקריה בת"א.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע איזה שאטל אני צריכה לקחת מהחניון אם אני צריכה להגיע לאזור תחנת רכבת השלום (רחוב יגאל אלון)?

• הוסף לסימניות
מישהו שנוסע ממודיעין עילית יכול לומר לי מה עדיף לי אני צריכה להגיע לאזור תחנת רכבת השלום
קו לשילת ואז 111
או קו לחניון הנתיב המהיר ואז שאטל?

• הוסף לסימניות
מישהו שנוסע ממודיעין עילית יכול לומר לי מה עדיף לי אני צריכה להגיע לאזור תחנת רכבת השלום
קו לשילת ואז 111
או קו לחניון הנתיב המהיר ואז שאטל?
מצטרף לשאלה. עד כמה זה שווה בכלל להשתמש ב886 אם רוצים להגיע לאזור השלום

• הוסף לסימניות
תבדקו את מסלולי השאטלים (באתר הנתיב המהיר), לכאורה זה אמור להיות שווה מאוד כי התדירות שלהם מאד גבוהה.

• הוסף לסימניות
נשמע לי ש886 יחסית ריק. בוודאי בצהריים.
וגם הקוים של הנתיב המהיר היו ריקים בצהריים, לכיוון תל אביב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה