אפשר לעשות תחנה ליציאה ברגלא"א לצאת מהנתיב המהיר לב"ב, היציאה הראשונה זה בתוך ת"א.
אתם מכירים את האזור?אפשר לעשות תחנה ליציאה ברגל
מקור?מתחיל ביום ראשון ה' טבת
קו 886
יש פירסומים השבוע עם השעות והמסלול בידיעונים של מודיעין עליתמקור?
יש למישהו מידע איזה שאטל אני צריכה לקחת מהחניון אם אני צריכה להגיע לאזור תחנת רכבת השלום (רחוב יגאל אלון)?
מצטרף לשאלה. עד כמה זה שווה בכלל להשתמש ב886 אם רוצים להגיע לאזור השלוםמישהו שנוסע ממודיעין עילית יכול לומר לי מה עדיף לי אני צריכה להגיע לאזור תחנת רכבת השלום
קו לשילת ואז 111
או קו לחניון הנתיב המהיר ואז שאטל?
תבדקו את מסלולי השאטלים (באתר הנתיב המהיר), לכאורה זה אמור להיות שווה מאוד כי התדירות שלהם מאד גבוהה.מצטרף לשאלה. עד כמה זה שווה בכלל להשתמש ב886 אם רוצים להגיע לאזור השלום
אני עושה את זה כבר 3 חודשיםמצטרף לשאלה. עד כמה זה שווה בכלל להשתמש ב886 אם רוצים להגיע לאזור השלום
נשמע לי ש886 יחסית ריק. בוודאי בצהריים.מצטרף לשאלה. עד כמה זה שווה בכלל להשתמש ב886 אם רוצים להגיע לאזור השלום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים