- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;n4889859:תודה,
עכשיו עברתי על השיח בעניין פירוט ושיתוף על התמונה,
אז-- צילמתי את התמונה אחרי השקיע כשהיה רק אור צהוב-כתום ותאורה מהפנסים הצהובים,
500 ISO
80\1
5.F 2
85 מ"מ
ללא תאורה מלאכותית \ רפלקטור.
נכתב ע"י sarigold5;n4889868:מאוד יפה!
עם כאלה נתונים וילד בן 3 נס שהיה לך פוקוס בכלל.
נראה שצבעת מסביב, הייתי מורידה את זה מהכובע של הילד.
נכתב ע"י יהודית שאני;n4889983:תמונה מאלפת! אין מילים!!!!!!!!!! תמונה נדירה!
נכתב ע"י מליון דולר;n4889859:תודה,
עכשיו עברתי על השיח בעניין פירוט ושיתוף על התמונה,
אז-- צילמתי את התמונה אחרי השקיע כשהיה רק אור צהוב-כתום ותאורה מהפנסים הצהובים,
500 ISO
80\1
5.F 2
85 מ"מ
ללא תאורה מלאכותית \ רפלקטור.
נכתב ע"י קקטוס;n4891476:כל הכבוד על האומץ
למעשה זה הימור די גדול, עבדת עם חצובה?
הפוקוס גבולי, אבל זה בסדר לשעה כזאת.
ובאופן כללי, מותר להוסיף תאורה מלאכותית בשעה כזאת, אפילו פלאש,
נכתב ע"י טירה;n4891925:מה משנה חצובה אם המצולם הוא ילדון בתזוזה תמידית...
נכתב ע"י קקטוס;n4892280:לפחות 50 אחוז יותר דיוק...
נכתב ע"י טירה;n4892524:כשאני מצלמת ילדים אני רוצה 100% חדות ולכן ברגע שיש סיכוי ענק למריחה, לא משנה לי אם היא 10% או 60% מבחינתי התמונה לא עוברת... ולכן לא רואה מה חצובה תעזור
ואגב גם בתמונה הנ"ל יש מריחה אומנם קלה
נכתב ע"י sarigold5;n4892554:אז לא תצלמי בשעה הזו מראש בלי קשר לחצובה...
נכתב ע"י טירה;n4892564:יש מצב שכן אבל אעלה איזו ולא הוריד את המהירות לרמה כזו
נכתב ע"י sarigold5;n4892581:בכאלו תנאים זה גם יפגע לך בחדות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים