דרוש מידע בסיס גומי לבזיכי נרות שבת

• הוסף לסימניות
מיועד להעניק יציבות לבזיכים על הפמוט.
היכן ניתן להשיג בב"ב?
תודה

• הוסף לסימניות
בס"ד

ראיתי ביש חסד בכמה סניפים לא בב"ב (זה מגיע זוג כוסיות לנרות + הגומיות)
אני מאמין שיהיה את זה גם בסניף בב"ב

• הוסף לסימניות
באושר עד פתח תקוה - 5 ש"ח לזוג כוסות + בסיס גומי, אולי גם בבני ברק

אגב, אצלי הגומי לא התאים, מי שרוצה מוזמן לקחת

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי בשמעיה מול איצקוביץ וגם בר"ע אחרי חזו"א לכיוון רח' אליהו הנביא יש חנות של מתנות ותשמישי קדושה ראיתי שם פעם כמה סוגים נראה לי שזה עלה 2 שקל כל אחד

• הוסף לסימניות

כמה יש לך?היכן?ובכמה?
יש לי בזיכים חדשים ממש
לכן רציתי לקנות רק את הגומי.

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי בשמעיה מול איצקוביץ וגם בר"ע אחרי חזו"א לכיוון רח' אליהו הנביא יש חנות של מתנות ותשמישי קדושה ראיתי שם פעם כמה סוגים נראה לי שזה עלה 2 שקל כל אחד
יש להם (ליד אליהו הנביא)רק עם בזיך מצורף וכל יחידה ב5 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

אם זה מדי גבוה - אתה יכול לחתוך קצת מהגובה עם סכין יפנית. (בחלק העליון, כמובן)
כך אנחנו עשינו...

חני

• הוסף לסימניות
כמדומני שזה היה רחב מידי
אבל בעצם גם ברוחב ניתן לחתוך.. אנסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה