בס"ד: האתר החדש שלי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1827364:
מירי מקסים.
נהנתי לראות את היצירות שלך.
אגב קניתי לנכדי הנגמל את הספר - מקסים.
חברה של כלתי שאלה מדוע אין ספר מקביל לבנות.....
לתשומת ליבך
בהצלחה בכל
רבקה

תודה! המחברת באמת חשבה על זה- מוישי נפרד מהטיטול הוא פיילוט. בהמשך יתכן שיצא ספר מקביל נוסף :)

• הוסף לסימניות
אתרוג פתוח לי
מירי זה כל כך קסום.
אני שמחה שהטית את הכף לכיוון הציור בסוף.
אם לא היית עושה את זה כולנו היינו מפסידים.

• הוסף לסימניות
אתרוג חסום לי

• הוסף לסימניות
מהמם!
הילדה המתוקה שמפריחה בלונים- מגניבה ושובת לב!
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קו ונקי;1826432:
חסום אתרוג נט נקי.
גם בנט פרי זה חסום?
זה ממש חשוב לי לדעת כי אני שוקל לעבור.

תודה ובהצלחה בכל אופן.

בנט פרי לא חסום

האתר מהמם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קו ונקי;1826432:
חסום אתרוג נט נקי.
גם בנט פרי זה חסום?
זה ממש חשוב לי לדעת כי אני שוקל לעבור.

תודה ובהצלחה בכל אופן.
בנטפרי זה פתוח. אתר מתוק מאוד. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אתר מהמם!!!!
והציורים עוד יותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה