בס"ד ספר חדש-בגן האמונה לילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1755608:
טוב,זה כבר לא בשליטתי.

נראה לי שלצייר עצמו יכולה להיות דעה בעניין.
אלא אם כן זה כבר יצא לאור.....

הסתכלתי שוב ונהניתי מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1758397:
בחפץ לב,לדוגמא בציור הראשון רוב הציור הוא מתוך המחשבה כגון הנוף,בנוגע לבעלי החיים הצבי צוייר נטו מתוך תמונה האריה בעיקר הראש ועם הנמר יותר נעזרתי בתמונה הנשר מתוך המחשבה,הציור נעשה בפוטושופ בbrush בדר"כ בטונאליות של 75%,הצלליות על המים נעשו ע"י הכפלה ומריחה.

תודה רבה רבה!
אפשר אולי איזה סרטון על הצביעה - מהשלב הראשון ועד האחרון?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1758415:
נראה לי שלצייר עצמו יכולה להיות דעה בעניין.
אלא אם כן זה כבר יצא לאור.....

הסתכלתי שוב ונהניתי מאד.

זה כבר יצא לאור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני p;1758436:
תודה רבה רבה!
אפשר אולי איזה סרטון על הצביעה - מהשלב הראשון ועד האחרון?
תודה מראש!

אני לא צובע באופן המקובל,אני יוצר את הדמות בצורה מקושקשת אבל פרופורציונלית בשחור אחר כך אני ממלא בצבע באותה שכבה בגסות עם הbrush,ואחר כך פשוט נכנס יותר לפרטים,אם אני חושש לדרוס את מה שכבר עשיתי אני פותח עוד שכבה ואחרי זה מאחד,אני לא מחלק לשכבות אור צל וכיו"ב אלא מחלק את הדמויות לשכבות ובקיצור אני לא חושב שאפשר להגדיר את צורת העבודה הזאת כשיטה אני פשוט יותר מתחבר לרישום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה