בעיה באוטוקד

• הוסף לסימניות
שלום.
לאחרונה נוצרה לי בעיה באוטוקאד שבכל הקיצורי מקלדת, ואפילו הפשוטים ביותר - כמו line, move וכדו'. תמיד היה מספיק לכתוב את האות הראשונה, L או M ואנטר וכדו' והיה נותן לי את הפקודה הרצויה.
אולם עכשיו הוא מציג כלמיני אפשרויות שונות - לא שימושיות, וצריך לחפש ברשימה את הפקודה המבוקשת.
האם ישנה אפשרות פשוטה להחזיר את הגדרות קיצורי המקלדת חזרה?

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו F12

• הוסף לסימניות
תודה.
אך מקש זה פועל שלא יוכלו לראות את מה שכותבים, הלא כן?

מומחי אוטוקאד, אייכה?!

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בכזו הבעיה.
תנסה אולי לראות מה מוגדר לך בקיצורי מקלדת.
tools-->customize-->edit program parameters
שם יש את הרשימה של כל הפקודות עם הקיצורי מקלדת.
יתכן ומשהו שם לא מוגדר נכון....
(למרות שזה נראה לי הגיוני שיש פונקציה שצריך להגדיר אם בחירת פקודה היא בקיצור מקלדת או מרשימה, אבל זה אני לא יודעת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 100ZEVET;1963092:
לא נתקלתי בכזו הבעיה.
תנסה אולי לראות מה מוגדר לך בקיצורי מקלדת.
tools-->customize-->edit program parameters
שם יש את הרשימה של כל הפקודות עם הקיצורי מקלדת.
יתכן ומשהו שם לא מוגדר נכון....
(למרות שזה נראה לי הגיוני שיש פונקציה שצריך להגדיר אם בחירת פקודה היא בקיצור מקלדת או מרשימה, אבל זה אני לא יודעת...)

אני באוטוקאד 2012 ואני לא רואה את הפקודה הנ"ל ב- TOOLS.

יכול להיות שהפתרון הוא התקנת אוטוקאד מחדש?

• הוסף לסימניות
חדשים לבקרים - רבה אמונתך.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרצון לעזור.
(הסתדר בעזרת ניק יקר מפורום אוטוקאד בארכיג'וב).

• הוסף לסימניות
שמחה שהסתדרת-
אולי תכתוב את הפתרון, כי ניסיתי לחפש תשובה לכך ולא מצאתי.
נחכים להבא...

• הוסף לסימניות
תודה על הדאגה..
אכן, היה קשה לי לעקוב (לא אני מתעסק בתוכנה), בכל אופן מישהו שם בשם "מישאלי" סידר הכל בשליטה מרחוק בכמה דקות.
בגדול, התברר שאיכשהו נמחקו כל קיצורי המקלדת (לא כ"כ הבנתי, כי הם הופיעו בהמשך הרשימה, רק שהופיעו פקודות נוספות).
הוא שמח לעזור, אבקש ממנו שירשום שם בפורום את הפתרון - לאלו שעוד ייתקלו בכך, ויתקשו לפתרון - כמוני.
אעתיק בעז"ה.

• הוסף לסימניות
וזו תגובתו:

מחבר ההודעה: מישאלי-תמיכה ויישומים
בתאריך: 02/02/2016 20:52:51

נושא: לא תמיד הגורמים לבעיות זהים. במקרה זה הבנתי ע"י
תוכן ההודעה:
בדיקה שהבעיה לא בפקודות, אלא בקיצורים. מצאתי שקובץ ה- PGP ריק מתוכן, כל מה שהיה כתוב נמחק.
העברתי את התוכן מה PGP שלי לקובץ וכך תיקנתי את הבעיה.
שוב, בעיות דומות נפתרו בצורות שונות.
הפעם החשד שלי בקובץ המסוים קלע למטרה בפגיעה ראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1965121:
וזו תגובתו:

מחבר ההודעה: מישאלי-תמיכה ויישומים
בתאריך: 02/02/2016 20:52:51

נושא: לא תמיד הגורמים לבעיות זהים. במקרה זה הבנתי ע"י
תוכן ההודעה:
בדיקה שהבעיה לא בפקודות, אלא בקיצורים. מצאתי שקובץ ה- PGP ריק מתוכן, כל מה שהיה כתוב נמחק.
העברתי את התוכן מה PGP שלי לקובץ וכך תיקנתי את הבעיה.
שוב, בעיות דומות נפתרו בצורות שונות.
הפעם החשד שלי בקובץ המסוים קלע למטרה בפגיעה ראשונה.
אז החשד שלי בקובץ המסוים גם קלע למטרה, לא?.....
אבל אני לא עד כדי להיות טכנאי אוטוקד....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 100ZEVET;1965325:
אז החשד שלי בקובץ המסוים גם קלע למטרה, לא?.....
אבל אני לא עד כדי להיות טכנאי אוטוקד....;)

אכן. צל"ש.
עכשיו אני משחזר את כל מה שניסיתי.
פשוט אני לא מכיר את התוכנה, ולא ידעתי שאמור להיות שם רשימה מלאה, לו הייתי יודע, הייתי מבקש מכל אחד כאן פשוט לייצא לי את הפקודות שלו וזהו.
תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה