כללי בעיה באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
שלום,
לאחרונה אני נתקלת בבעיה בפתיחת קבצים באילוסטרייטור:
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ אילוסטרייטור מתוך התיקיה התכנה מתמזערת ונפתח חלון:
Cant open the illustratiom. There is not enough room for the window. Increase document area and try again
רק כאשר אני פותחת קובץ מתוך התכנה זה נפתח, דבר שמסרבל מאוד
אשמח מאוד אם מישהו יודע ויוכל לכתוב מה פשר הבעיה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה!
אכן הצלחתי לפתוח קבצים בצורה כזו
אך איך אפשר לשנות את ברירת המחדל שהגודל של החלון באופן קבוע יהיה גדול
ולא אצטרך כל פעם מחדש להגדיל אותו?

• הוסף לסימניות
מקפיצה

אולי מישהו יכול לעזור לי?
גם אני נתקלת לאחרונה בבעיה הזאת.
הפתרון שמוצג כאן 2 הודעות מעלי, מביא לקישור שאינו תקף.

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת ומתסכלת. עדכון של התוכנה בדר"כ פותר אותה. איזו גרסה יש לך?

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודע, הבעיה מתרחשת בגלל שפתוחים במחשב מספר תהליכים של אילוסטרייטור במקביל.
מה שעלייך לעשות הוא להכנס ל'מנהל המשימות' (Ctrl+Alt+Delete) > תהליכים > לבחור את כל תהליכי אילוסטרייטור הפעילים ולסגור אותם.
לאחר מכן תנסי שוב דאבל-קליק על קובץ AI.
כפי שאמרתי, עדכון התוכנה שקיים ב-CC מטפל בבעיה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה