כללי בעיה באינדזיין

• הוסף לסימניות
בחלון טעויות באינדזין,
זה מראה שיש אישהו בעיה,
מצורף צילום מסך,
לא הבנתי איזה בעיה זה?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• צילום מסך.png
    KB 15.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;1163432:
בחלון טעויות באינדזין,
זה מראה שיש אישהו בעיה,
מצורף צילום מסך,
לא הבנתי איזה בעיה זה?
תודה רבה

ככל הנראה שישנו קובץ pdf בשם "המלצה", שמשתמש בפונטים חסרים- הלווטיקה.

• הוסף לסימניות
האם יש לי מה לעשות עם זה?
הקובץ הזה נראה כסריקה,
האם יש לי דרך להשלים את החסר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;1163470:
האם יש לי מה לעשות עם זה?
הקובץ הזה נראה כסריקה,
האם יש לי דרך להשלים את החסר?
תודה רבה

אני לא לוקח אחריות, אך אישית, אם לא מדובר בפונט שבאמת חסר לך בטקסט.
ייתכן שאפשר פשוט להתעלם מההזהרה.

הגיוני שזה סריקה שעברה (זה ברירת מחדל באקרובט) המרה לטקסט.
והתוצאה מופיעה כטקסט שקוף מעל הסריקה. ומשתמשת בהלווטיקה.
במקרה זה, זה עוד יותר ברור שאפשר להתעלם מכך.

כמובן בדקי טוב, תמיד, את ההעתק שמש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה