כללי בעיה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה באינדיזיין
אחרי שאני שומרת ומעצבת במאסטר
הוא לא שומר לי את כל העיצוב בEXPORT ׁׁ

• הוסף לסימניות
אולי תנסי להדפיס לקובץ - לסגור דרך הדפסה

• הוסף לסימניות
את מייצאת את המאסטר?
החומר של המאסטר מופיע על העמודים אך לא בייצוא?

• הוסף לסימניות
בדיוק.החומר מופיע במאסטר וכן לכל אורך העמודים אבל אחרי שאני סוגרת להדפסה נעלם שם משהו

• הוסף לסימניות
עשית מה שסמל כתב? להדפיס לPDF במקום לייצא לPDF?

• הוסף לסימניות
סורי על הבורות
מה הכוונה להדפיס לPDF או ליצא?

• הוסף לסימניות
לייצא = CTRL+E
להדפיס = CTRL+P ולבחור מדפסת ADOBE PDF

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה להעביר את האובייקטים שבמאסטר לשכבה נפרדת.
זה לא ממש אמור לעזור, אבל כדאי לנסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1361718:
הייתי מנסה להעביר את האובייקטים שבמאסטר לשכבה נפרדת.
זה לא ממש אמור לעזור, אבל כדאי לנסות.

לי זה קרה פעם, וזה אכן עזר.
כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
ניסיתי כנעט כל אוביקט בשכבה לבד
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
ואחרי CTRL P מה אני אמורה לעשות? אני הרי לא רוצה להדפיס באמת..

• הוסף לסימניות
אחרי CTRL+P בוחרים במדפסת Adobe PDF.
זה "ידפיס" לך את המסמך, אבל ישר יקפוץ חלון: איפה לשמור את ה"הדפסה".

• הוסף לסימניות
פעמים פגשתי תקלה זו אצל חברים. ובשתיהן גודל הדף במאסטר היה שונה מגודל הדף בפועל.

• הוסף לסימניות
זה באג שקורה לפעמים בתוכנה צרובה, ראיתי את זה פעם ואז כשסגרו בתוכנה חוקית הכל היה פיקס (היה לי מחשב אחד עם תוכנה צרובה ולידו מחשב עם תוכנה חוקית וממש ראיתי את ההבדל. אולי באג שהם שתלו איכשהו.. אבל זה לא רמז למשהו פשוט חומר למחשבה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה