כללי בעיה באקרובט/קורל

• הוסף לסימניות
אני חייב להעביר כמה דפים מpdf לקורל, אבל הפעם, שום דרך לא מצליח לי.
מישהו יכול לעזור לי בעוד עצות איך אפשר להכניס את הדפים (curves) בקורל?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הדרך שאני נוקט, בדרך כלל עובדת, אלא אם כן אני מקבל קובץ מחו"ל (לא יודע למה בדר"כ משם) שעושה בעיה עם הפונטים, ואחר כך לא סוגר לי טוב:

פותח באקרובט 4
עושה אקספורט ל-eps
ממקם את Eps בקובץ הקורל
וסוגר שנית.

משום מה, באקרובט 5 הeps לא יוצא טוב, ועדיין לא
הבנתי מדוע.

אבל ב-4 בדר"כ עובד לי מצויין.

• הוסף לסימניות
ישנה עוד אפשרות,
לפתוח את הקובץ באילוסטרייטור, ומשם לייצא בeps.

• הוסף לסימניות
ונתנו התשובה בשתי מילים:

עבור לאילוסטרייטור!

• הוסף לסימניות
כל הדברים לא עזרו.
אני יכול להעלות את הקובץ ומישהו יעזור לי?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תודה למרתהרב!

• הוסף לסימניות
אני במקרה כזה פותחת את הקובץ בפוטושופ
תמיד זה הסתדר לי

• הוסף לסימניות
במקרה שלי, הייתי צריך לשנות כמה הגדרות על התמונות, ולא היה שווה לפקסל את הטקסט בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
אני פותחת את הקובץ באילוסטרטור,
ושם נכנסים לתפריט Object - Fletten Transpartion
מעבירים את הסרגל הכי ימינה ל100 מקיסימום בויקטור.
ולמטה מסמנת בv את האפשרות Convert All Text To Outline
ואז ניתן להעביר לקורל גם דרך העתק הדבק

• הוסף לסימניות
תודה.
הבעיה שלי היתה שהאילוסטרייטר החליט לנקום בי.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה את השאלה,
והפתרון הרבה יותר פשוט:תדפיס את קובץ הpdf למדפסת פוסטקריפט טובה כמו דולב או משהו בסגנון (בשום אופן לא פידיאף קריאטור או משהו דומה) תעשה דיסטילר ואז תוכל לשמור כeps המתאים לקורל.
מנסיון זה תמיד עובד

• הוסף לסימניות
זה לא עזר במקרה שלי.
ניסיתי לסגור לדולב 400

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה