בעיה בדיסק און קיי.

• הוסף לסימניות
אני מכניסה דיסק און קיי למחשב ולאחר כמה שניות התיקיות נעלמות ונשאר חלון לבן,
דרך המחשב שלי הוא מראה שהדיסק און קיי רייק.
(במחשב אחר זה אורך יותר זמן עד שזה קורה....)

מה הבעיה???

תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
היה לי אותו סיפור בארד דיסק שלי שארך הרבה זמן עד שראיתי את הקבצים טכנאי מחשבים אמר לי להוציא את כל הקבצים ולבצע איתחול לארד דיסק ואז זה הסתדר.
זה היה משהוא דפיקה במערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;989556:
היה לי אותו סיפור בארד דיסק שלי שארך הרבה זמן עד שראיתי את הקבצים טכנאי מחשבים אמר לי להוציא את כל הקבצים ולבצע איתחול לארד דיסק ואז זה הסתדר.
זה היה משהוא דפיקה במערכת.

כזה טכנאי עוד לא ראיתי, (קבצים שהשתנה למוסתר בגלל וירוסים)
במקום למחוק וירוסים אז הוא עושה אתחול

יכול ליהות הוא לא טכנאי רק סנדלר מחשבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה 7;989480:
אני מכניסה דיסק און קיי למחשב ולאחר כמה שניות התיקיות נעלמות ונשאר חלון לבן,
דרך המחשב שלי הוא מראה שהדיסק און קיי רייק.
(במחשב אחר זה אורך יותר זמן עד שזה קורה....)

מה הבעיה???

תודה מראש :)

אם לוקח הברבה זמן עד שקורא
זה יכול ליהות דפיקה אל המערכת קבצים
אז לעשות דרך חלון דוס (כמנהל)
chkdsk /r /f /v וכונן X:

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pc com;990511:
כזה טכנאי עוד לא ראיתי, (קבצים שהשתנה למוסתר בגלל וירוסים)
במקום למחוק וירוסים אז הוא עושה אתחול

יכול ליהות הוא לא טכנאי רק סנדלר מחשבים

מי אמר שהיה וירוס אני הזכרתי מילה וירוס???

• הוסף לסימניות
זה לא ענין של וירוס. אני בדקתי את האון קי מרחוק. צריך בשביל זה mini tools וכדו'.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה דומה. פתאום כל הקבצים נהיו מאחורי קיצורי דרך. זאת אומרת כשאני פותחת את חלון של הדיסק (f) אני רק רואה קיצורי דרך. כשאני לוחצת הוא מביא אותי לקובץ האמיתי והמיקום שרשום זה גם f.
העתקתי הכול למחשב. כעת אני רוצה לאתחל אבל הוא לא נותן לי. אומר שמישהו אחר משתמש בקבצים!!:rolleyes:

כאשר אני עומדת על אייקון הקיצורי דרך הוא אומר לי מיקום: c/windows/system32

מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
וירוס מוכר.
ראשית לסרוק את המחשב עם הקובץ הזה:
http://www.malwarebytes.org/
ולפי הסימנים- אין לכם אנטי וירוס, או לפחות, לא מעודכן.

• הוסף לסימניות
האתר פתוח לי בנתיב אבל לא ההורדות. יש מצב להעלות את התוכנה לדרופבוקס? או ג'מבו? נתיב כבר סגורים להיום...

ויש לי ad-aware זה יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה, באמצע דפדוף באתר זה, אחר כל כמה דקות המחשב נתקע לכמה שניות, נכבה, ושוב נפתח, ואני מקבל הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור".
מה זה יכול להיות ?

• הוסף לסימניות
אחרי כל הבעיות בדיסק און קיי....
אני כותבת תודה ענקיייית!!!!
לפרסומון שעזר לי ושיחזר לי את הקבצים,
אפילו כאלו שנמחקו לפני שנתיים....
אז שוב תודה רבה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה