תודה רבה על התשובהאז תערוך כתובת, (ולא בגלל שלא מעודכן להם)
והסיבה שזה כך בגלל שהספק הוא בדרך כלל יותר איטי
ולכן לוקח לו זמן לעדכן שהמוצר יצא מהמחסן למשלוח, כשהמשלוח יתחיל לזוז בדרך כלל אמור להגיע מספר מעקב ועדכונים איפה המשלוח נמצא.
ואגב לפי התמונה שצירפתם, אתם יכולים ללחוץ על הזכוכית מגדלת (מצורף תמונה) ולשאול את המוכר היכן הוא נמצא
בהצלחהצפה בקובץ המצורף 1880090
ליצור קשר עם דואר ישראלבעיה שנייה הם שלחו לי את החבילה לאיסוף בבית שמש ואני גרה בירושלים
| יש לאסוף את החבילה |
| היי _____________ |
| הזמנתכם מס' _______________מוכנה לאיסוף. תוכלו ללחוץ על הלחצן בהמשך המסך כדי להציג את פרטי האיסוף. ולחצתי על ההמשך וכתוב לי שיש לבוא לקחת את החבילה והגיע למקום המסירה איך אדע? ממש תודה! |
תבדוק לפי מספר מעקב באתרי המעקבאפשר לשאול שאלה?
מה אומר באם הגיע לי מייל שההזמנה מוכנה לאיסוף אל לא מראה לי היכן? איך אדע לאיפה להגיע לקחת?
יש לאסוף את החבילה היי _____________ הזמנתכם מס' _______________מוכנה לאיסוף. תוכלו ללחוץ על הלחצן בהמשך המסך כדי להציג את פרטי האיסוף.
ולחצתי על ההמשך וכתוב לי שיש לבוא לקחת את החבילה והגיע למקום המסירה
איך אדע?
ממש תודה!
מה המספר מעקב?איך? אשמח להסבר תודה
תבדוק פה עם המספר מעקב והטלפון ששמת בהזמנהמספר מעקב: AE031484571
תודה לך.
chitadelivery.co.il
מעל הטבלה לא מופיע לך כתובת של נקודת איסוף?תודה רבה,
מראה לי כך: מה אומר?
27/01/25 10:37 Arrived at PUDO 27/01/25 04:37 Out for Delivery 27/01/25 01:09 משלוח במחסן הפצה 27/01/25 00:44 ביקורת מחסן שרון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים