דרוש מידע בעיה בהזמנה מאליאקספרס

• הוסף לסימניות
שלום
הזמנתי משחק לילדים
וכשאני בודק בהזמנות שלי זה מראה כך
מה הכוונה
תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• יי.jpg
    יי.jpg
    KB 55 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ניסית ללחוץ על ערוך כתובת?

• הוסף לסימניות
אז תערוך כתובת, (ולא בגלל שלא מעודכן להם)
והסיבה שזה כך בגלל שהספק הוא בדרך כלל יותר איטי
ולכן לוקח לו זמן לעדכן שהמוצר יצא מהמחסן למשלוח, כשהמשלוח יתחיל לזוז בדרך כלל אמור להגיע מספר מעקב ועדכונים איפה המשלוח נמצא.
ואגב לפי התמונה שצירפתם, אתם יכולים ללחוץ על הזכוכית מגדלת (מצורף תמונה) ולשאול את המוכר היכן הוא נמצא
בהצלחה
1737824602757.png

• הוסף לסימניות
אז תערוך כתובת, (ולא בגלל שלא מעודכן להם)
והסיבה שזה כך בגלל שהספק הוא בדרך כלל יותר איטי
ולכן לוקח לו זמן לעדכן שהמוצר יצא מהמחסן למשלוח, כשהמשלוח יתחיל לזוז בדרך כלל אמור להגיע מספר מעקב ועדכונים איפה המשלוח נמצא.
ואגב לפי התמונה שצירפתם, אתם יכולים ללחוץ על הזכוכית מגדלת (מצורף תמונה) ולשאול את המוכר היכן הוא נמצא
בהצלחהצפה בקובץ המצורף 1880090
תודה רבה על התשובה
לא הבנתי מה הכוונה זכוכית מגדלת
הכוונה לסימון של צאט?
בכל אופן תודה רבה

• הוסף לסימניות
כשמופיע ערוך כתובת הכוונה שהמוכר לא הוציא את המשלוח ואין צורך לערוך כתובת (וניתן לבטל את ההזמנה)
בד"כ אחרי יום יומים ההזמנה תישלח ותראה אפשרות למעקב.

• הוסף לסימניות
לנו יש בעיה רצינית ממש, דבר ראשון בסל שלי היה 10 פריטים. הזמנתי הכל ואז אני רואה במייל 10 הזמנות במקום הזמנה אחת על כל פריט שהזמנתי הם עשו הזמנה בפני עצמה, דבר שני הוא כותב לי עקוב אחרי הזמנתך ואני לוחצת עליו וזה מראה לי קובץ ריק כאילו אין לי שום הזמנה במעקב. בעיה שנייה הם שלחו לי את החבילה לאיסוף בבית שמש ואני גרה בירושלים, משהו הזוי, מישהו שמבין ויודע אשמח שיעזור וייעץ לי מה לעשות, וגם מי שיודע איך יוצרים קשר עם אליאקספרס, אשמח שישלח לי קישור או הסבר.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אני לא חושבת שזה בעיה כזו רצינית משום:
1 כשמזמינים 10 פריטים ביחד ע"פ רוב הם מצטרפים יחד במיון ומגיעים יחד (תלוי מי המוכר) למרות שרואים עדכון הזמנה בנפרד.
2 כשלוחצים "עקוב אחר ההזמנה" ולא רואים כלום... צריך ללחוץ "למשלוח" ואז זה אמור להופיע והסיבה שזה כך מהסיבה שנכתב לעיל אצל "יניב 2024" (צירפתי תמונה)
3 בית שמש וירושלים זה באותו אזור וסביר להניח שההזמנה לא הגיעה למיון בארץ ולכן, זה רשום כך, אך ע"פ רוב זה נשלח לפי הכתובת המדוייקת שהתבקש.
4 לייצור קשר עם עלי אקספרס - אם אתם מתכוונים למוכר, אפשר דרך הקשר מוכר שנמצא בהזמנה (מצורף תמונה) וצריך לדעת למה אתם רוצים לפנות כי בעלי אקספרס מלא גורמים, וכל אחד אחראי על משהוא אחר
בהצלחה
1737847572147.png

1737847317049.png

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול שאלה?
מה אומר באם הגיע לי מייל שההזמנה מוכנה לאיסוף אל לא מראה לי היכן? איך אדע לאיפה להגיע לקחת?

יש לאסוף את החבילה
היי _____________
הזמנתכם מס' _______________מוכנה לאיסוף. תוכלו ללחוץ על הלחצן בהמשך המסך כדי להציג את פרטי האיסוף.

ולחצתי על ההמשך וכתוב לי שיש לבוא לקחת את החבילה והגיע למקום המסירה
איך אדע?
ממש תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול שאלה?
מה אומר באם הגיע לי מייל שההזמנה מוכנה לאיסוף אל לא מראה לי היכן? איך אדע לאיפה להגיע לקחת?

יש לאסוף את החבילה
היי _____________
הזמנתכם מס' _______________מוכנה לאיסוף. תוכלו ללחוץ על הלחצן בהמשך המסך כדי להציג את פרטי האיסוף.

ולחצתי על ההמשך וכתוב לי שיש לבוא לקחת את החבילה והגיע למקום המסירה
איך אדע?
ממש תודה!
תבדוק לפי מספר מעקב באתרי המעקב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה,
מראה לי כך: מה אומר?
27/01/2510:37Arrived at PUDO
27/01/2504:37Out for Delivery
27/01/2501:09משלוח במחסן הפצה
27/01/2500:44ביקורת מחסן שרון

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
מראה לי כך: מה אומר?
27/01/2510:37Arrived at PUDO
27/01/2504:37Out for Delivery
27/01/2501:09משלוח במחסן הפצה
27/01/2500:44ביקורת מחסן שרון
מעל הטבלה לא מופיע לך כתובת של נקודת איסוף?

• הוסף לסימניות
נכון הנה אני עכשיו רואה!
תודה על הכל!
ישלם ד' שכרך הטוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....