כללי בעיה בהתקנת אדובי CC

• הוסף לסימניות
קניתי מנוי באדובי
הורדתי קריאייטיב קלאוד
התקנתי את התוכנות

כשאני פותח מופיעה הודעה שגיאה זו בכל התוכנות
ואני לא מצליח להפעיל שום תוכנה.
האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיות דומות בעת ההתקנה?

צפה בקובץ המצורף 259630

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 253.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני נתקלתי בזה בכל הגרסאות של 64 ביט, ומצאתי באחד הפורומים באדובי שצריך לעדכן לוינדוס 7 SP1
לא ניסיתי את זה, אבל עדכנתי לונדוס 10 וזה הסתדר

• הוסף לסימניות
הייתי היום בטלפון עם טכנאי אדובי שעות ארוכות (!)
הפכו לי את כל המחשב, אך לא עזרו, והפנו אותי למיקרוסופט

מה זה וינדוס SP1?
איך זה שטכנאי אדובי לא ידעו על כך?
ועד כמה הפורום שמצאת את זה מהימן?
או אם תוכל להפנות אותי אל הפורום הנשכח...
האם יתכן שכל משתמשי 64 ביט לא יכולים להתקין אדובי?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני גם בבעיה איתם,
ירדה לי גרסה ל30 יום, והיא הסתיימה - והכל נחסם!
בפרטים באתר זה מעודכן שיש לי מנוי.
שוחחתי בצאט עם נציג (הודי - המשרדים שלהם בהודו),
הוא נתן לי מספר לדבר עם נציג בעברית בין 9-5 לפי שעון אוסטרליה :(

• הוסף לסימניות
אם יש לך וינדוס 7, תלחץ קליק ימני על האייקון מחשב, ותבדוק איזה מערכת יש לך, אם לא מעודכן לך ל Service Pack 1 אז פשוט תפעיל את העדכונים האוטומטיים ותתחיל לעדכן את הוינדוס, זה יקח יום או יומיים עד שהוא יסיים, ואז זה אמור להפתר. ולפי מה ששמעתי מהטכנאים זה עדכון משמעותי שסתם כך שווה לעדכן.
וזה לא אומר שכל משתמשי 64 ביט לא יכולים להשתמש, כי הרוב מעדכנים את הוינדוס שלהם..

• הוסף לסימניות
אם זה חשוב לך למצוא את הפורום הנשכח, תפתח את פרטי השגיאה, ותעתיק את מספר השגיאה או שם הקובץ DLL עם הבעיה, ותעשה חיפוש באדובי, אין לי את הפרטים האלה עכשיו אז אין לי אפשרות למצוא את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1811139:
אם יש לך וינדוס 7, תלחץ קליק ימני על האייקון מחשב, ותבדוק איזה מערכת יש לך, אם לא מעודכן לך ל Service Pack 1 אז פשוט תפעיל את העדכונים האוטומטיים ותתחיל לעדכן את הוינדוס, זה יקח יום או יומיים עד שהוא יסיים, ואז זה אמור להפתר. ולפי מה ששמעתי מהטכנאים זה עדכון משמעותי שסתם כך שווה לעדכן.
וזה לא אומר שכל משתמשי 64 ביט לא יכולים להשתמש, כי הרוב מעדכנים את הוינדוס שלהם..

אלה הנתונים שלי
איפה אמור להיות כתוב "Service Pack 1", ואיפה אני מעדכן את זה?

צפה בקובץ המצורף 259640

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 25.1 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
זה היה אמור להיות כתוב במהדורת וינדוס, תפתח את Windows Update בלוח הבקרה

• הוסף לסימניות
תודה avram!

אכן אפעם לא עודכן -:(
כעת "מחפש עדכונים..."

זה יכול לקחת יום אתה אומר? מקוה שלא יותר...
ומקוה גם שזה אכן הבעיה, אני כבר יומיים בלי תוכנות, מרגיש נכה...

• הוסף לסימניות
avram - תודה!!!
לא יודע למה לא נכנסתי לכאן לפני שפניתי לאדובי (שבכלל לא עזרו...)

אין עליכם!

צפה בקובץ המצורף 259661

קבצים מצורפים

• לכידה.jpg
    KB 217.3 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה