בעיה בהתקנת חומת האש של מייקרוסופט לאחר הסרה לא חוקית של eset smart security

• הוסף לסימניות
ניסיתי את כל העצות של מייקרוסופט בענין
א. להכניס את הערך חזרה לרג'יסטרי
ב. לנסות להפעיל את התהליך באופן ידני
האופציה האחרונה היא פירמוט ואין לי כח לכאב ראש הזה של התקנת התוכנות מחדש
אם למישהו יש נסיון בנושא אשמח לקבל עצה

• הוסף לסימניות
ניסית להתקין את NOD שנית ואז לבצע הסרה?

• הוסף לסימניות
שיחקתי בזה עשרות פעמים ואגב זה לא NOD אלא ESET SMART SECURITY שיש בו חומת אש שכנראה חסמה את החומת אש של מייקרוסופט
הפתרון אמור להיות בסגנון הרחבת הקבצים באופן ידני מהCD של ווינדוס דרך קונסולת השחזור, אבל אני לא מצליחל מצוא את הקבצים המתאימים

• הוסף לסימניות
שיחקתי בזה עשרות פעמים ואגב זה לא NOD אלא ESET SMART SECURITY שיש בו חומת אש שכנראה חסמה את החומת אש של מייקרוסופט
הפתרון אמור להיות בסגנון הרחבת הקבצים באופן ידני מהCD של ווינדוס דרך קונסולת השחזור, אבל אני לא מצליחל מצוא את הקבצים המתאימים

• הוסף לסימניות
הייתה לי בעיה דומה עם AVIRA וכפי שזכור לי לא מצאתי לזה פתרון מלבד פירמוט

אני לא בטוח שזה יעזור אבל שווה לנסות
תוריד את ccleaner
לאחר ההתקנה לחץ על "רישום"
לאחר מכן על לחצן "סרוק עבור סוגיות"
ולאחר שהסריקה הושלמה יש ללחוץ "תקן סוגיות שנבחרו"
לאחר מכן תישאל אם לבצע גיבוי, אין צורך, ולכן לחץ על "לא" ולאחר מכן "תקן סוגיות"

• הוסף לסימניות
אתה גם יכול להעזר בתוכנה hijackthis ובזהירות!!!

• הוסף לסימניות
אני אנסה את זה מחר זה על מחשב של אחד מלקוחותי,
אני לא בטוח שאתה מדבר על אותה בעיה אני יפרט קצת:
באשף הגדרות הרשת המחשב תמיד אומר שישנה בעיה,
בחומת אש בלוח הבקרה המחשב כותב ששרות הFirewall לא עובד יש אפשרות להפעיל אבל כשלחוצים להפיל מופיעה הודעה שישנה בעיה בשירות הICS בקיצור נשמע שנמחקו קבצים
הפעלתי את פקודת SFC /SCANNOW וזה לא עזר
ניסיתי להכניס את הערכים לרג'יסטרי ע"י העתקת טקסט מהאתר של מייקרוסופט
קשה להאמין שתוכנה כמו CCLEANER תתגבר על הבעיה, אבל אני יתן צ'אנס ואעדכן מחר בעז"ה

• הוסף לסימניות
איך מוחקים הודעות בפורום מקום מה עשרות פעמים נכנסות לי הודעות פעמיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה